Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Monokrom


Di mana pun kalian berada Kukirimkan terima kasih Untuk warna dalam hidupku Dan banyak kenangan indah Kau melukis aku Kita tak pernah tahu Berapa lama kita diberi waktu Jika aku … Continue reading

August 16, 2016 · Leave a comment

Liberated


“My heart is at ease knowing that what was meant for me will never miss me, and that what misses me was never meant for me.” -Imam Al-Shafi’i–

September 15, 2015 · Leave a comment

RIP Robin Williams


I grew up watching his movies and used to write down his movie quotes religiously. The ones I love the most was his Pablo Neruda bit from “Patch Adams”. But … Continue reading

August 12, 2014 · 3 Comments

Women Are Making It


I like everything that is empowering, not only to women, but to everyone. But of course I would love it if all women in the world have a mature, advanced, … Continue reading

April 17, 2014 · Leave a comment

All at Once


  Picture taken from here

February 4, 2014 · Leave a comment

Big love for “The Secret Life of Walter Mitty”


Kemaren malem gue nonton film ini. Safe to say, this movie is really a GREAT opener for the year. I just can’t help not to fall in love with the … Continue reading

January 8, 2014 · 13 Comments

I Swear, I Lived


I immediately fell in love with this song the first time I listened to it. You know sometimes you think you feel so helpless that nobody or nothing could  give … Continue reading

November 18, 2013 · 2 Comments

Bad Ass


“You and me, we’re bad asses. Don’t really think anything hurts us… but it does. It does.” (Coach Beiste to Noah Puckerman, Glee Season 3)

August 11, 2013 · Leave a comment

Archives

Blog Stats

  • 2,210,936 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6,709 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

Had much needed girl talk with these babes today a.k.a rumpi 🤣 Yayers ❤ Hello 🙋 
#weekend #saturday Salah satu cara ekonomis dan super menyenangkan untuk menikmati #Penang adalah dengan "mural trailing" alias jalan kaki mencari mural-mural tersembunyi di berbagai bangunan di kota tua #Georgetown. Waktu itu #hostel gue menyediakan selebaran panduan yg berisi daftar mural dan lokasi-lokasinya. Berhubung kemampuan baca peta gue agak fatal ngaconya, jadinya makin seru, karena eh... kok tau-tau nemu mural ini dan itu, padahal lagi nyari mural lain. Clueless membawa berkah 🤣

Georgetown masuk dalam #UNESCO's World Heritage Site dan pada Georgetown Festival 2012 seorang seniman street art asal Lithuania bernama Ernest Zacharevic diminta untuk menggambar 8-9 mural di berbagai bangunan di sana. (Karyanya dia jg ada di Ipoh dan KL!). Beberapa mural di foto ini adalah karyanya Ernest. Dalam perkembangannya banyak juga seniman lain yang ikut bikin mural untuk kota tua ini. 
Nggak usah khawatir kalo traveling sendirian ke sini, mau foto tinggal minta tolong sesama turis lain yg lg nyari mural jg atau pake tripod sekalian! 🤣

PS. Selain muralnya, Penang jg terkenal dengan makanannya yg enak-enak dan #coffeeshop yang menjamur, daaaan kita bisa sepedaan juga di Georgetown. Guess I will always have reasons to go back to this place 😍

#LiveSmart #LiveWell #LiveAwesome #LiveMoreSociety #DBSxKartupos #travel #traveling #streetart #visitpenang #visitgeorgetown #visitmalaysia #malaysia #ernestzacharevic #mural #murals #instatravel #travelgram #instagood #graffiti @dbsbankid @kartuposinsta I hate this street during the day, it's always busy and most likely jammed. But the #nightview isn't so bad, eh.

#snappingjakarta  #jakarta #bw #bw_photooftheday #bw_photography #photography #streetphotography #blackandwhite #blackandwhitephotography "Serve nothing but #coffee." @maknacoffee 
#teppyscoffeeshoplist #coffeeplace #coffeetime #coffeeshopoftheworld #coffeeshopcorner #cafeyouneed #instacoffee #coffeebreak #koffietijd #maknacoffee #servenothingbutcoffee Our homeland is too dreamy.

#Bali #LiveAwesome #LiveMoreSociety #DBSxKartupos #travel #travelgram #instatravel #visitbali #wonderfullindonesia #travelgram #Indonesia #landscape #beaches @dbsbankid @kartuposinsta