Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

MUSIC I LOVE: Bruno Mars – Versace on the Floor


Tadi pagi gue nggak sengaja dengerin lagu ini di Spotify, terus langsung SUKAAA BANGET. Ternyata ini emang single terbaru Bruno Mars dari album terbarunya, 24k, yang akan rilis 18 November 2016 nanti. … Continue reading

November 4, 2016 · 4 Comments

Waktu Terbaik Untuk Mendengarkan Musik


Selain dengerin musik sepanjang jam kerja atau waktu lagi semedi enam jam di coffee shop kayak hari ini, ada momen-momen terbaik untuk mendengarkan musik versi lain dari gue.  Satu, waktu … Continue reading

September 30, 2016 · 6 Comments

MUSIC I LOVE: The Mahogany Sessions


A month ago I found The Mahogany Sessions Youtube channel that turns out has been going on for quite some time. I was initially looking for JP Cooper‘s beautiful beautiful … Continue reading

June 6, 2016 · Leave a comment

MUSIC I LOVE: Eva Celia – Reason


I have always been a fan of Eva Celia, the beautiful and super talented daughter of Indra Lesmana and Sophia Latjuba. I think years and years ago I used to … Continue reading

May 5, 2015 · 4 Comments

MUSIC I LOVE: Shuffling Teppy’s Playlist Part 1


I can’t live without music and you probably can’t too (WHO CAN?!). Every night l would be browsing, reading, writing on my laptop and listening to songs on my iTunes, … Continue reading

April 27, 2015 · 2 Comments

HAI DAY 2014: Kisah Dua Mbak-Mbak yang Terdampar di Lautan ABG


Alkisah ada dua mbak-mbak yang ngefans banget sama Sheila on 7, band pujaan dari masa remaja, dan sampe saat ini (alias 14 tahun kemudian) belum kesampean nonton mereka live –> … Continue reading

November 13, 2014 · 7 Comments

90’s R&B Night with Brown Sugar & DJ Cream @PongMeLounge


Sebagai seseorang yang haus dan kangen berat sama lagu-lagu R&B 90an-2000an, setiap ada kesempatan gue bisa menikmati lagu-lagu ini secara live, pastinya akan gue usahakan untuk ikutan. Kecintaan gue akan … Continue reading

July 11, 2014 · 7 Comments

Music is Life


Gambar diambil dari sini. Rasanya nggak ada hari yang bisa gue lewatkan kalau nggak denger musik sama sekali. Gue rasa semua orang juga kayak gitu, ya? Waktu gue nonton film … Continue reading

December 16, 2013 · 7 Comments

ME LIKEY: Jimmy Fallon & The Roots


Okay, I suppose in the past week y’all have been exposed to Miley Cyrus acapella-ing her hit single “We Can’t Stop” with Jimmy Fallon and The Roots? Oh I loved … Continue reading

October 15, 2013 · 4 Comments

Archives

Blog Stats

  • 2,184,256 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6,628 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

⛾⛾⛾ #teppyscoffeeshoplist gemesh. #teppyscoffeeshoplist Spacey. (and I spotted a sleeping doge 🐕🐕🐕) @ideas.awesome  #teppyscoffeeshoplist 🙋🙌 What I love about holiday, #coffeeshop hopping 🤸 This one's so pretty 😍 #teppyscoffeeshoplist tingkat kegemasan yang tidak bisa ditolerir *remet*