Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

All the Good Things in Life – List #2


A follow up list on this one. 1. Finishing a good book  2. Kiss on my shoulder – my ultimate favorite. 3. To fall asleep 4. Morning walk around my … Continue reading

July 12, 2016 · 7 Comments

Guardian Angels


As cruel as it can get, life always has a way to protect you, making sure you don’t take more than you can handle. As independent as I’ve seemingly become, … Continue reading

July 9, 2016 · Leave a comment

Better.


Dua minggu terakhir ini gue merasa hidup gue lebih tenang. Entah karena ini efek badai kerjaan yang lagi mereda, efek bulan puasa, atau emang udah waktunya aja gue berhenti “ditonjok” … Continue reading

June 15, 2016 · 10 Comments

Lirik-Lirik Mematikan Itu…


Karena suka koleksi quotes dari jaman SMA dulu, gue suka rajin merhatiin/baca lirik lagu yang liriknya layak dikutip, nggak terkecuali juga lagu-lagu Indonesia. Gue suka lagu-lagu yang puitis tapi nggak … Continue reading

June 10, 2016 · 2 Comments

It Never Hurt This Bad


I had yearned for my first love to come back to me for four years with zero result, and it didn’t hurt this bad. I had been given false hope … Continue reading

May 17, 2016 · 6 Comments

For all I know…


There’s no amount of alcohol, cigarettes, food, or trips that can help you cure an anxious and a broken heart. It only makes you forget for a brief moment, but … Continue reading

May 14, 2016 · Leave a comment

Kalau Melihat ke Belakang


Jalan-jalan sendirian kayak yang sedang gue lakukan sekarang bikin waktu ngelamun jadi jauh lebih banyak. Kalau udah gini gue bawaannya jadi reflektif. Selain soal traveling dan kebiasaan jalan-jalan di bulan … Continue reading

May 3, 2016 · 15 Comments

Perihal Ritual Birthday Trip Ini…


Postingan ini gue tulis di sebuah hostel di bilangan Zhongsan District, Taipei, tanggal 3 Mei 2016, pukul 12:39 tengah malam, setelah seharian ini gue jalan-jalan keliling kota, sendirian. Taipei adalah … Continue reading

May 3, 2016 · 15 Comments

29.


I wish… To always put logic first amidst all my feelings To always have the opportunity to see the world To have my Master degree To marry my partner-in-crime, whoever … Continue reading

April 18, 2016 · 17 Comments

All the Good Things in Life – List #1


1. Intimate conversation with my best friends. I remember my best friend, Opie, used to pick me up in the evening (when we were still in high school) to just … Continue reading

March 28, 2016 · 8 Comments

Archives

Blog Stats

  • 4,720,082 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 41,682 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter