Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

2016: A Closure, An Acceptance


It is not without solid “jabs” when I say that 2016 is by far the most unbearable year in my life, and generally for everyone in the whole world too, … Continue reading

December 31, 2016 · 11 Comments

Travel & Think


Despite of having a day to day job and only 12 days of leave every year, I think I’ve been traveling quite intensely in the past six years. From being … Continue reading

December 8, 2016 · Leave a comment

Mencari Figur (Pengganti)


Karena nggak deket sama orang tua, nggak terbiasa, nggak membiasakan diri, dan udah lama tinggal terpisah dengan mereka, secara tidak gue sadari, ternyata gue “mencari” sosok-sosok pengganti mereka di orang … Continue reading

September 30, 2016

RECEH IS LYFE: Dampak Perpisahan Brangelina Pada Jiwa Hamba-Hamba Yang Receh


Selamat malam, teman-teman sebangsa dan setanah air. Kembali lagi Stephany Josephine dengan hidupnya yang fana hadir untuk mengetengahkan berita-berita (receh) mendunia ke hadapan Anda. Setelah saya mengulas kisah wanita ular Taylor … Continue reading

September 21, 2016 · 15 Comments

Obrolan Menjelang Kepala Tiga


Makin tua, masalah hidup makin macem-macem bentuknya. Kadang kita dituntut untuk jadi lebih dewasa sebelum waktunya, kadang kita dikasih liat orang-orang yang cuma tua karena umur aja, tapi kelakuan dan … Continue reading

September 5, 2016 · 22 Comments

Tsk.


The world is full of irresponsible, neglecting, indecisive men, and you question us for being picky. The world is full of selfish, gold-digging, shallow-thinking women, and you question the men … Continue reading

August 21, 2016

9 Tahun Ngeblog!


Gara-gara ngebales e-mail temen gue soal blogging tadi sore, gue jadi ngeh kalo ternyata tepat hari ini gue udah SEMBILAN tahun ngeblog! Omg that’s a long time. Kalau blog gue … Continue reading

August 9, 2016 · 20 Comments

Here’s to You


Sweety, worry not. Know that it is okay to be human and to grieve over things your heart can’t bear in whatever way you might like. But like any adults … Continue reading

July 24, 2016 · 8 Comments

All the Good Things in Life – List #2


A follow up list on this one. 1. Finishing a good book  2. Kiss on my shoulder – my ultimate favorite. 3. To fall asleep 4. Morning walk around my … Continue reading

July 12, 2016 · 7 Comments

Guardian Angels


As cruel as it can get, life always has a way to protect you, making sure you don’t take more than you can handle. As independent as I’ve seemingly become, … Continue reading

July 9, 2016 · Leave a comment

Archives

Blog Stats

  • 4,454,068 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 32,120 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

There was an error retrieving images from Instagram. An attempt will be remade in a few minutes.