Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

How Much is Too Much?


“If everyone here is invited I’m more in the dark than I ever even guessed Should I cling on to something solid?” -Get a Hold of Yourself, Jamie Cullum

September 2, 2019

NAMANYA JUGA USAHA: Hidup Lebih Sehat, Bijak, dan Bahagia


Memasuki umur 32 di tahun 2019 ini, gue sadari, gue yang pada dasarnya udah overthinking ini jadi orang yang semakin banyak (dan semakin sering) mikir.  Have I managed my life … Continue reading

July 17, 2019 · Leave a comment

Late Night Lyrics Quoting


I miss my late nights in college when I basically had a lifetime to go through lyrics of any singers I love, highlighting the lines that made me in awe, … Continue reading

April 16, 2019 · 5 Comments

On Resetting and Taking a Chill Pill


Just this afternoon my best friend and I went out to lunch. She was moody, I was feeling chatty, and we ended up ranting about both our mundane lives and … Continue reading

July 19, 2018 · 1 Comment

Guardian Angel(s) in Life


Gue selalu percaya sama konsep “guardian angels.” Kalo dalam kehidupan sehari-hari, pasti pernah kan ngalamin peristiwa-peristiwa genting, sulit, kepepet, membahayakan, pokoknya situasi-situasi yang berat atau darurat tapi entah bagaimana caranya … Continue reading

April 27, 2018 · 5 Comments

A Laughing Matter


Said you sympathized. Said you felt my wounds. Now you’re one of them.   Bet you rue the day you kissed the writer in the dark -Lorde, Writer in the … Continue reading

January 8, 2018

MOVIE REVIEW SUKA-SUKA: Ayat-Ayat Cinta 2 (SPOILER SEMUA)


Selamat pagi/siang/sore/malam, teman-teman semua! Atas dasar rahmat Tuhan Yang Maha Kuasa dan tekanan yang cukup donder dari netizen, saya hadir kembali dalam Movie Review Suka-Suka untuk membahas sebuah sekuel dari … Continue reading

December 27, 2017 · 504 Comments

TRAVEL: 10 Travel Hacks for Your Year End Holiday!


Helau teman-teman! Nggak berasa yah udah mau akhir tahun lagi. Gile bener. Where has the time goneee? Udah akhir tahun gini, biasanya udah pada nyiapin rencana liburan akhir tahun dong, … Continue reading

December 18, 2017 · 10 Comments

With You It’s a Freaking Marathon


Honey, I’m running out of songs to relate. Running out of reasons to connect. Running out of fucks to be upset. Running, running, running, ’til it all runs flat. What … Continue reading

December 11, 2017

A Year Later


Life is a series of acceptance of the apologies you never get. Life is a series of pretense that somebody from your past doesn’t nauseate you when they still appear … Continue reading

November 8, 2017

Archives

Blog Stats

  • 4,566,634 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 36,257 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter