Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Lena Dunham Said It!


Photo taken from here. “Don’t wait around for someone else to tell your story. Do it yourself, by whatever means necessary. We live in this golden age of accessible technology: … Continue reading

March 12, 2014 · Leave a comment

All at Once


  Picture taken from here

February 4, 2014 · Leave a comment

Big love for “The Secret Life of Walter Mitty”


Kemaren malem gue nonton film ini. Safe to say, this movie is really a GREAT opener for the year. I just can’t help not to fall in love with the … Continue reading

January 8, 2014 · 13 Comments

The Wrong Guy


For 26 years that I’ve lived, I can firmly say that my single days (so far) are the best… because my relationships always fell apart and ended up miserably. Four of … Continue reading

December 30, 2013 · 36 Comments

I Swear, I Lived


I immediately fell in love with this song the first time I listened to it. You know sometimes you think you feel so helpless that nobody or nothing could  give … Continue reading

November 18, 2013 · 2 Comments

Bad Ass


“You and me, we’re bad asses. Don’t really think anything hurts us… but it does. It does.” (Coach Beiste to Noah Puckerman, Glee Season 3)

August 11, 2013 · Leave a comment

Kick Ass!


Source: http://wiseblackwomen.tumblr.com/

July 30, 2013 · Leave a comment

Good Writing vs. Talented Writing


Though they have things in common, good writing and talented writing are not the same. […] If you start with a confused, unclear, and badly written story, and apply the rules of good … Continue reading

July 3, 2013 · 2 Comments

Three Questions


Taken from here.

June 4, 2013 · 2 Comments

MOVIE REVIEW SUKA-SUKA: “Les Miserables” (Spoiler)


Karena beberapa waktu lalu gue sempet liat trailer keren dari film ini plus review orang-orang yang kebanyakan suka banget sama filmnya (bahkan ada yang sampai nonton ulang), gue pun memutuskan … Continue reading

January 22, 2013 · 28 Comments

Archives

Blog Stats

  • 4,407,316 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 30,389 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

Not exactly an artsy fartsy person, but I love reading the thought or story behind the work. 😍 #artexhibition #art #artgallery #perthisok #perthart
#Repost @eventnarasi (@get_repost) ・・・ Ngobrol Aja Dulu Talkshow #2 hadir! Talkshow kolaboratif @narasi.tv dengan @tokopedia kali ini ngajakin kamu ikut berbagi semangat dan inspirasi! Kita akan ngobrol soal dunia perfilman Indonesia dan perkembangan industri film, bareng narasumber kece dari ragam latar belakang. Luangkan waktumu pada Kamis 28 Maret 2019 pukul 18.00-20.00 di Tokopedia Tower. Catat waktu dan tempatnya ya! So, sudah siap ngobrol asik dan nambah wawasan kamu bareng mereka? Segera registrasi di https://event.narasi.tv Limited Seat! #Narasitv #komunitasmatakita #tokopedia #NgobrolAjaDulu #MakanyaNgobrol
Tempat favorit untuk ngopi sambil ngemilin Chocolate Croissant-nya (jgn lupa minta diangetin). Seneng karena skrg ada area baru yg dibuat bak outdoor setting tapi dipakein AC (foto ke-3). #teppyscoffeeshoplist #cafeyouneed #cafe #coffeeshopoftheworld #coffeeshopvibes #☕ #coffeetime
Setiap traveling ke luar negri, gue plg suka eksplorasi kotanya pake transportasi umum (kereta/MRT/BTS/bis) karena byk tempat kece yg bisa dijangkau dari satu titik, malah kadang suka nemu kafe/tempat menarik tersembunyi. Mumpung sistem transportasi di #Jakarta jg semakin membaik, kenapa kita nggak manfaatin semaksimal mungkin? Seneng banget ada akun @darihalte_kehalte yg ngumpulin rekomendasi tempat makan/ngopi/hiburan dari setiap pemberhentian MRT/LRT/KRL/TJ. Tinggal nyambung jalan kaki/ngegojek dari sana. Bisa jd panduan utk temen-temen dari luar kota jg. 😍 #travel #explorejakarta
midsommar 🌞 #travelphotography #travel #streetphotography
Desert River Sea: Portrait of the Kimberley #art #artexhibition #perthisok #perthart #travel