Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

MOVIE REVIEW SUKA-SUKA: Skyfall [SPOILER EVERYWHERE]


Gambar dari sini Hari Minggu kemarin gue nonton Skyfall bareng The Nyinyirs. Perhatikan ada dua unsur penting dalam kalimat tadi? Nonton bareng dan The Nyinyirs. Bila ada dua komponen itu, … Continue reading

November 6, 2012 · 68 Comments

Ada Apa Dengan Teppy?


  Karena awal bulan Februari ini Ada Apa Dengan Cinta lagi rame diomongin lagi, maka di suatu  malem menjelang tidur, gue iseng nonton ulang lagi film mereka. Di mana? Di … Continue reading

February 28, 2012 · 7 Comments

Hidup Lebih Baik


Sebagai perempuan bekerja yang tinggal sendirian, gue sadar banget betapa seringnya kesehatan gue jadi sering terabaikan. Ambil contoh sekarang, gue menulis ini di rumah karena hari ini nggak bisa masuk … Continue reading

November 1, 2011 · 3 Comments

No more Stephany


‘Cause even if the world turns into an evil for you… I just wanted you to know that you always got me… But you missed all the signs… …and so … Continue reading

October 31, 2011 · Leave a comment

Whooooooooooosaaah!


Pretty peeeeeps! How have you been? I’ve been quite busy these past weeks (and will still be for couple of weeks ahead), but… I have had some fun too, of … Continue reading

October 22, 2011 · 26 Comments

I’m going dot com, baby!


So nooow, my website address is literally: http://www.thefreakyteppy.com I wish I have more pleasant, girly name to put on, but come to think of it, the people who knew me … Continue reading

August 16, 2011 · 2 Comments

The Big Classroom


I started working permanently 3 years ago, during my college period. I remember I was so happy back then, to finally have a job and making my own money. I … Continue reading

July 19, 2011 · 15 Comments

Promises


Bukan janji macem-macem, sih. Cuma dua hari lalu, gue dan temen-temen (yang ketemunya lewat blog) mulai ngerasa kalau frekuensi kami ngeblog sudah amat jauh menurun. Ada yang masih konsisten, tapi … Continue reading

July 18, 2011 · 4 Comments

What’s Your Signature Style?


Jam 5:51pm. Mata gue udah sepet liat kerjaan, maka beralihlah gue ke blog. Tadi siang pas lagi ngobrol di pantry, salah satu bos gue bilang: “Anting lo makin gede, Tep.” … Continue reading

July 11, 2011 · 10 Comments

Writing as a Profession


Selasa, 22 Maret 2011 lalu, gue dan The Nyinyirs juga temen-temen di ranah twitter ikutan interactive discussion di @america, Pacific Place. Topiknya adalah: Writing as a profession dengan pembicara mbak … Continue reading

March 25, 2011 · 22 Comments

Archives

Blog Stats

  • 4,720,064 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 41,682 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter