Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

ONE DIRECTION’S JAKARTA CONCERT: Kisah Nonton Konser Brondong-Brondong Segar


Pertama-tama, iyain aja judul blogpost ini. Kedua, akhirnya kesampean juga hamba nonton konser boy band paling akbar sejagad raya walopun pake drama bule Pakistan kesukaan saya, Zayn Malik, yang pake acara … Continue reading

April 14, 2015 · 7 Comments

MUSIC I LOVE: Dashboard Confessional – A Plain Morning


It’s yet to be determined, but the air is thick, and my hope is feeling worn. I’m missing home, and I’m glad you’re not a part of this, there’s parts … Continue reading

February 25, 2015 · Leave a comment

MUSIC I LOVE: Juanes – Una Flor


From my current favorite TV series, “Jane the Virgin” who has not even completed its first season yet received so many positive reviews (I can see why, it’s addictive! Oh … Continue reading

February 24, 2015 · 5 Comments

MUSIC & LYRICS: Tulus – Bunga Tidur


Jadi kemaren malem gue nonton konsernya Tulus di Balai Kartini… Cerita konsernya nanti nyusul, ya. Nggak usah ditanya bagus atau nggak, bagus banget kalo buat gue, dan banyak kejutan manisnya 😀 Anyway, … Continue reading

December 3, 2014 · 9 Comments

HAI DAY 2014: Kisah Dua Mbak-Mbak yang Terdampar di Lautan ABG


Alkisah ada dua mbak-mbak yang ngefans banget sama Sheila on 7, band pujaan dari masa remaja, dan sampe saat ini (alias 14 tahun kemudian) belum kesampean nonton mereka live –> … Continue reading

November 13, 2014 · 7 Comments

MUSIC I LOVE: Melissa Polinar – Try


Okay, I just found out that this Youtube singer exists from Openg, who sent me one of her songs recently. This song has actually been released 5 years ago, it was sung … Continue reading

November 10, 2014 · 1 Comment

MUSIC I LOVE: Some songs I currently listen to…


Karena belum sempet nulis yang panjang lagi, jadi gue mau bagi lagu-lagu yang lagi sering-seringnya gue denger akhir-akhir ini, baik karena melodi, suara penyanyinya, atau bahkan lirik lagunya 😀 Pokoknya … Continue reading

November 4, 2014 · 3 Comments

90’s R&B Night with Brown Sugar & DJ Cream @PongMeLounge


Sebagai seseorang yang haus dan kangen berat sama lagu-lagu R&B 90an-2000an, setiap ada kesempatan gue bisa menikmati lagu-lagu ini secara live, pastinya akan gue usahakan untuk ikutan. Kecintaan gue akan … Continue reading

July 11, 2014 · 7 Comments

Music is Life


Gambar diambil dari sini. Rasanya nggak ada hari yang bisa gue lewatkan kalau nggak denger musik sama sekali. Gue rasa semua orang juga kayak gitu, ya? Waktu gue nonton film … Continue reading

December 16, 2013 · 7 Comments

ME LIKEY: Jimmy Fallon & The Roots


Okay, I suppose in the past week y’all have been exposed to Miley Cyrus acapella-ing her hit single “We Can’t Stop” with Jimmy Fallon and The Roots? Oh I loved … Continue reading

October 15, 2013 · 4 Comments

Archives

Blog Stats

  • 4,429,005 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 31,731 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

There was an error retrieving images from Instagram. An attempt will be remade in a few minutes.