Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Kopdaran di Amsterdam


Sianjis postingannya telat 7 bulan 😆 Yah maaf ya, aku bingung harus mulai dari mana soalnya. 😆 Jadi waktu gue ke Belanda akhir April lalu, gue juga nyempetin kopdaran sama … Continue reading

January 7, 2014

FRANCE: A Day in the Park


As I always say, I have a thing for parks. When I was in France, I asked Christophe, my friend who also hosted me during my stay where was the … Continue reading

December 5, 2013

Oranje Experience: The Last Queen’s Day in the Netherlands (2013)


Salah satu pengalaman yang nggak akan pernah gue lupakan dalam hidup gue adalah mengikuti perayaan Queen’s Day di Amsterdam tahun ini. Queen’s Day adalah perayaan hari ulang tahun ratu Belanda … Continue reading

October 16, 2013 · 8 Comments

A Day in Cologne, Germany


Menyambung rangkaian perjalanan gue di Euro Trip kemarin, kali ini gue mau bahas Cologne, sebuah kota cantik di Jerman yang menjadi destinasi kedua gue setelah Amsterdam. Kenapa ke Cologne? Karena … Continue reading

September 9, 2013 · 24 Comments

An Afternoon in Camden Town


Having such a short time in the country you’ve been longing to see makes you prioritize the number of places you want to see. Well, Camden Town was one of … Continue reading

July 3, 2013 · 8 Comments

FRANCE: The Bucket List


During my visit to France, I have crossed two items on my bucket list. My first time in Eiffel was way back in 2007, so I thought this time I … Continue reading

June 25, 2013 · 14 Comments

SEOUL: A Free Trip You Don’t Want to Miss!


Karena kecintaan gue sama boyband BIGBANG setahun belakangan, khususnya sama mamas T.O.P, otomatis gue jadi mencari tahu lebih lanjut tentang latar belakang mereka. Mau nggak mau, secara tidak langsung gue … Continue reading

June 24, 2013 · 15 Comments

First Day in Amsterdam


Seperti yang pernah gue tulis sebelumnya, pemberhentian pertama gue di Eropa adalah Amsterdam, Belanda. As lebay as it may sound, setelah enam tahun berlalu dari kunjungan pertama gue, kota ini … Continue reading

June 5, 2013 · 46 Comments

Proud of Joe Taslim!


Terlepas dari movie review suka-suka yang nanti akan gue tulis, terlepas dari kurang dan lebihnya film Fast and Furious 6, gue harus mengakui kalo gue bangga sekali ngeliat ada aktor … Continue reading

May 24, 2013 · 12 Comments

Archives

Blog Stats

  • 4,736,345 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 41,681 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter