Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

United Colors of Belitong – #explorAceCORE


Ini sebenernya gue belum sempet nulis aja sik, jadi ik pajang foto-foto aja dulu yah, nyahahaha *digampar* Untuk ukuran trip 4 hari, kegiatan yang kami lakukan seruuu banget! Tripnya udah kayak … Continue reading

March 28, 2014 · 4 Comments

Belitong #ExploraceCORE, Here I Come!


Gonna spend the next 4 days exploring Belitong’s local delicacies and of course… soak myself up by the beach. Keep following my adventure in #ExploraceCORE! Will update you in a … Continue reading

March 22, 2014 · 2 Comments

BEST MEXICAN FOOD: Hacienda Mexican Bar & Grill


Beberapa minggu lalu gue dan cewek-cewek di kantor gue mutusin buat girls night out di restoran ini. Biasa, sindrom sok kaya abis gajian kan (lalu 10 hari kemudian jatuh miskin … Continue reading

March 12, 2014 · 9 Comments

AMSTERDAM: Second Day


It was a chilly yet sunny Sunday where I spent my second day in Amsterdam with my dearest friends. I think it was the 28th of April 2013, two days … Continue reading

February 25, 2014 · 4 Comments

SINGAPORE: Another Trip with My Bestfriend


Salah satu problematika yang gue hadapi di usia 25 ke atas ini adalah kelangkaan availability sahabat-sahabat terdekat untuk diajak traveling. Ini mungkin nggak berlaku umum, karena ada juga temen-temen gue … Continue reading

January 22, 2014 · 6 Comments

Kopdaran di Amsterdam


Sianjis postingannya telat 7 bulan 😆 Yah maaf ya, aku bingung harus mulai dari mana soalnya. 😆 Jadi waktu gue ke Belanda akhir April lalu, gue juga nyempetin kopdaran sama … Continue reading

January 7, 2014

The Nyinyirs Christmas Dinner 2013


Tanggal 21 Desember 2013 kemarin, The Nyinyirs ngadain Christmas Dinner untuk ketiga kalinya. Ini selalu jadi momen yang ditunggu-tunggu dan biasanya kami udah ngerencanain berbulan-bulan sebelumnya, dan rencananya dimatangin sebulan … Continue reading

January 2, 2014 · 5 Comments

Early Morning at Motel Mexicola, Bali


it was quite early for lunch and too late for breakfast where Naniet and I have had our brekkie at a resto nearby. So we decided to take a stroll … Continue reading

November 22, 2013 · 7 Comments

Happiness is…


         a glass  of milk and a bar of Oreo!

August 11, 2013 · Leave a comment

Frangipani Cafe & Its Famous Crumble Pie


Kalau pengen ngeteh-ngeteh sore atau cari sarapan yang enak dan nggak terlalu berat, di Jalan Cikajang No. 63, Jakarta Selatan ada sebuah kafe  kecil yang bisa jadi pilihan untuk kalian. … Continue reading

July 8, 2013 · 11 Comments

Archives

Blog Stats

  • 4,341,551 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 30,370 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter