Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Heineken Ibiza Trip – The Beginning


Photo by: Gane Halaw sodara-sodara! Kalo kalian ngikutin blog ini, pasti kalian tahu ada hal yang sangat random yang terjadi tahun ini di hidup gue yang bisa dibilang semacam rejeki … Continue reading

July 15, 2014 · 10 Comments

Closing The Day, Starting the Age 27


THANK YOU SO MUCH, YESSICA (@yesinesta13)! You don’t know h0w much this means to me :*   Closing the day. Didn’t blow any candles nor did I have any cake … Continue reading

April 18, 2014 · 14 Comments

Kiss Me, I’m 27!


18th April 2014 is marked as Good Friday for Christians around the world, and personally to me, this is indeed a Good Friday as I am celebrating my 27th birthday. … Continue reading

April 18, 2014 · 20 Comments

The 3rd HOBAH Wedding


Sahabat-sahabat kuliah gue yang gengnya gue beri nama HOBAH, terdiri dari lima orang. Gue, Tari, Chacha, Ardel, Shintul. Chacha nikah tahun 2010 lalu, yang fotonya gue post di sini. Tari … Continue reading

January 26, 2014 · 7 Comments

Kopdaran di Amsterdam


Sianjis postingannya telat 7 bulan 😆 Yah maaf ya, aku bingung harus mulai dari mana soalnya. 😆 Jadi waktu gue ke Belanda akhir April lalu, gue juga nyempetin kopdaran sama … Continue reading

January 7, 2014

BEST OF 2013!


It’s the very last day of 2013 and just like everybody else, I would like to look back and highlight some of the best moments of my year. And the … Continue reading

December 31, 2013 · 1 Comment

Oranje Experience: The Last Queen’s Day in the Netherlands (2013)


Salah satu pengalaman yang nggak akan pernah gue lupakan dalam hidup gue adalah mengikuti perayaan Queen’s Day di Amsterdam tahun ini. Queen’s Day adalah perayaan hari ulang tahun ratu Belanda … Continue reading

October 16, 2013 · 8 Comments

BLOG BIRTHDAY – 6 Years of Blogging!


Nggak terasa udah kelewat seminggu dari “ulang tahun” blog ini, tapi yang lebih nggak kerasa lagi, ternyata udah enam tahun gue ngeblog! 😀 Ini adalah postingan pertama gue yang gue … Continue reading

August 16, 2013 · 22 Comments

.#Day8: The Nyinyirs.


Originally posted on . love . laugh . life .:
Di antara begitu banyak masukan topik, harus gw akui bahwa topik dari Ita ini adalah salah satu topik yang paling bikin gw merasa tertekan.…

June 14, 2013 · 3 Comments

26th: A Birthday Adventure


So here comes my favorite day of the year. Today I’m turning 26 and the older I get, the more I feel pumped up to chase my dreams. I realize … Continue reading

April 18, 2013 · 56 Comments

Archives

Blog Stats

  • 4,495,912 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 33,058 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter