Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

TRAVEL: Menelaah Diri Sendiri, Tipe Traveler Apakah Gue?


Nggak kerasa, tahun 2015 ini adalah tahun keempat gue menjalani hobi traveling gue. Rasanya kayak udah lama banget, padahal baru akhir tahun 2011 lalu gue mulai bisa jalan-jalan (dengan duit … Continue reading

June 27, 2015 · 19 Comments

Simplifying Things


image taken from here Call me a living cliche, but I think a momentum like New Year is a very good opportunity to start over… if you have something you … Continue reading

January 7, 2013 · 8 Comments

The Perks of Being Sentimental


You know, ANYTHING in this life can influence you, or even change the way you see things right away. Being the touchy feely Stephany that I always am, there were … Continue reading

January 7, 2013 · 5 Comments

Count Your Blessings!


Di tahun 2013 ini gue mau coba sesuatu yang baru! Kemaren dulu sempet liat postingan ini di Path, lalu gue wujud nyatakan, deh 😀 So far masih konsisten, semoga selalu … Continue reading

January 4, 2013 · 20 Comments

Catatan Akhir Tahun 2012


Bisa dibilang tahun baru 2012 gue nggak dimulai persis bulan Januari. Buat gue tahun baru 2012 kemarin dimulai di akhir September 2011. Di bulan itu gue kembali jadi jomblo setelah … Continue reading

December 31, 2012 · 12 Comments

Weekend Getaway in Singapore! – Part 1


Semelekooom! Melanjutkan postingan gue yang ini, berikut adalah lanjutan trip gue setelah bercokol 4 jam saja demi sebuah keinginan remeh, yaitu foto depan Petronas Twin Tower 😆 Setelah naik kereta … Continue reading

December 28, 2012 · 26 Comments

Life these days…


Life these days are thinking about what articles to write impulsively buying concert tickets planning my trips every now and then coffee, lunch, dinner, hanging out with friends (talk about … Continue reading

December 28, 2012 · Leave a comment

MOVIE REVIEW SUKA-SUKA: “5 CM”


Jauh sebelum film ini dibuat, gue udah baca buku berjudul sama karangan Donny Dhirgantoro ini sampe gue lupa cerita persisnya. Gue inget sih ini tentang sekumpulan sahabat yang naik gunung … Continue reading

December 28, 2012 · 17 Comments

Don’t Let Your Travel Bug Die!


October 2011. A close friend of mine handed over a wooden jewel box to me as a gift, as he just got back from London. I opened the box and … Continue reading

June 3, 2012 · 31 Comments

The life of the kos-kosan girl…


Bulan Mei kemarin genap sudah gue dua tahun tinggal sendirian. Ya nggak ada apa-apanya juga sih sama yang udah lama ngekos/tinggal sendiri, cuma, gue sangat menyukai bagian hidup gue yang … Continue reading

June 1, 2012 · 33 Comments

Archives

Blog Stats

  • 2,353,418 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 7,027 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

Warehouse inspection. 🦄
Got to check out our 20,000 sqm mega fulfillment center today. 👯

#Bangkok #bkk #thailand #werk Comms crew dinner 🙌🙌🙌 #aTeam #aCommerce I'm gonna pass out after all of these. One of the best Thai-Chinese #seafood resto in  #Bangkok. #BKK #Thailand #foodporn our very own Superman. #aTeam #aCommerce #Bangkok #BKK "Going back to uni" kinda day with our very own LEAP (Leadership Ecommerce Accelerator Program). A collaborative 10-week ecommerce management class organized by ecommerceIQ & Sasin University in #Bangkok. That's our Group CCO, Mitch Bittermann, talkin' about setting up organization and operations to be ecommerce ready. Would love to see how it'd turn out if we replicate the same thing in Indo.

#aCommerce #werk Time off for #coffee (what else 😌) #teppyscoffeeshoplist #bangkok #bkk #coffeeshop #coffeetime #coffeeshopoftheworld #coffeeshopcorner #cafeyouneed #koffietijd