Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Here’s to You


Sweety, worry not.

Know that it is okay to be human and to grieve over things your heart can’t bear in whatever way you might like. But like any adults should, just know when to stop, to let go, to fix things, to accept, or to move on. 

Know that on some days you might skip your lunch just to save up more money to get by, other days you might be standing on your favorite place you didn’t even dare to wish you could fly to, thinking how the hell did you finally get to be there.

Know that you are loved, you are kept fondly in someone’s thought, you are cared about, you are a good person, you are a human of immeasurable value, and you are someone’s good wish. 

Know that you are gifted and you have the power to achieve everything you want to achieve in life, and be whatever the hell your future proud self wants to be. 

Know that a good heart goes a long, long way. 

Know that although life is unfair, or sometimes, too effing unfair, it is also very very rewarding when you least expect it.

Know that as self-help(ish) as this whole thing sounds, I sincerely wish you all the love , happiness and good things in life.

And always know that I mean it. 🙂

[Dedicated to everyone who feels a little bit lost these days. Some who might have experienced anxiety attack(s) or frustration. High five, darlings. It will all be okay!]

 

Advertisements

8 comments on “Here’s to You

  1. dinlas
    July 25, 2016

    it will be okay ka teppy …..ahhh tulisanya …. jadi baper :p

  2. diendoetz
    July 26, 2016

    Ahhh itu tulisannya aku banget. Yes, i will be okay. Thanks tep

  3. areta
    July 27, 2016

    Hi kak teppy…I’ve been a longtime silent reader, but I just have to thank you for this post. thank you, thank you, thank you 🙂

    • Teppy
      July 27, 2016

      most welcome, Areta! hope you feel better! *PELUK*

  4. oyinmaureen
    July 29, 2016

    these words are exactly the words that i need to here right now. thanks kak Teppy for writing it down here. 🙂

    • Teppy
      July 29, 2016

      your welcome, darla! *HUGS!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on July 24, 2016 by in Thoughts, Uncategorized.

Archives

Blog Stats

  • 2,199,729 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6,703 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

Salah satu cara menikmati kota #Cologne di Jerman Barat adalah dg ikutan Panorama Boat Cruise utk mengelilingi sungai #Rheine. Pilihan #boatride-nya banyak, tapi terjangkau kok. Kisaran harga dimulai dari sekitar 13 dollar sampai 30an dollar. 
Foto ini diambil di musim semi tahun 2013, kebetulan cuaca lagi adem-ademnya plus ada matahari. Pemandangan di depan adalah gedung yg disebut #Kranhaus (crane house). Sebenernya total ada 3 bangunan dg tinggi masing2 17 lantai. Dua gedung dipake utk perkantoran, yg satunya lg utk apartemen. Letaknya di Rheinauhafen (Rheine harbor) dan bentuk bangunannya (upside-down L) terinspirasi dari crane-crane yang dulu beroperasi  di pelabuhan untuk load/unload cargo kapal. Kranhaus dibangun pada Oktober 2006 dan selesai tahun 2008. 
Lumayan sambil #cruising jadi bisa liat sedikit tata kota dan arsitektur di Cologne. Turun dari kapal kita bisa lanjut leyeh-leyeh di taman sebelah sungai atau ngebir karena banyak #pub dan #cafe di sekitarnya! #LiveSmart #LiveAwesome #LiveMoreSociety #DBSxKartupos #travel #germany #visitgermany #visitcologne #rheineriver my cutie patootie #Usagi has arrived today. yay! danke schön, @designby.lev #SailorMoon What is #Starbucks Reserve? What's the difference with the regular #Starbucks? I went to check out the #vibe at Plaza Senayan, Plaza Indonesia, and Pakubuwono. Head to my blog (address on bio) to read my "report" 😄 #blog #blogger #blogging #coffeeshop #coffeetime #coffeecorner #coffeereview #teppyscoffeeshoplist #starbuckscoffee #starbucksindonesia #starbucksid #starbucksreserve Menurut gue utk ukuran sebuah kota, #Adelaide itu biasa aja. Kecil dan sepi, agak kebanting sama #Melbourne, #Sydney, bahkan #Perth (again, in my opinion). TAPIII... Kalo nyetir ke luar kota alias #roadtrip, banyak tempat-tempat seru dg pemandangan cantik yg bisa kita eksplorasi, apalagi kalo suka ngewine 😍 Salah satunya #BarossaValley ini. Barossa Valley adalah daerah penghasil #wine terkenal di #Australia selatan, sekitar 1-1.5 jam dari pusat kota Adelaide. Paling seru sih #lunch sambil nyobain berbagai macam wine dari berbagai #winery di sini, atau sekalian beli bawa pulang, harganya terjangkau (kalo dibandingin Indonesia yaiyalahya 🤣), misalnya ke Seppetsfield atau Pensfold 💃 terus sambil road trip berhenti-berhenti buat foto gini 💃💃💃 #LiveAwesome #LiveMoreSociety #DBSxKartupos #travel #visitaustralia #southaustralia Heart cracks open... From the upcoming #book: "27 days of heartbreak" by my talented friends:

Stella (@konnyaku) the writer. Marisa (@marzland), the illustrator.

SO PROUD OF YOU, GIRLS ❤

#the27days 
visit:
www.27daysofheartbreak.com 🌟🌟🌟 If you wanna try to #LiveSmart, for example: #traveling near and cheap for a quick #weekend getaway (esp. peeps in Jabodetabek in this case), Curug Barong in #Bogor can be one of the easy choices.

Lokasinya nggak terlalu jauh dari #Jakarta. Tinggal keluar tol Sentul dan mengarah ke Jungleland lalu belok kanan menuju Desa Babakan Madang, terus tinggal #offroad dan #trekking ke sana, deh. (won't take too long). Di jalan menuju ke sana jg banyak curug lainnya yg aksesnya bahkan lebih mudah, tapi gue suka si Curug Barong ini karena agak "pelosok," air super jernih, dan pemandangan ketika trekking baguuus 😍 Belum lg udara segernya. Biaya parkir dan biaya masuk curug jg nggak akan lbh dari 20rb. Kalo laper, ada warung mie instan murah meriah. 💃

TIPS: Kalo weekend lbh baik dtg pagi banget (jam 6an udh di sana) biar gak keburu rame, kalo #weekdays sih bisa siangan dikit. Jgn lupa jg tetep jaga kebersihan, krn kecenderungan turis lokal yg ke sana kdg msh suka buang sampah sembarangan di pinggir sungai 👊 #LiveKind and take care of our environment 😄

#LiveMoreSociety #DBSxKartupos #travel #LiveWell #LiveAwesome #waterfall
%d bloggers like this: