Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

HANGOUT: BASQUE Bar de Tapas


Akhir Mei lalu, gue sama temen-temen kantor sempet nongkrong di sebuah bar & restoran baru di bilangan Mega Kuningan, namanya Basque Bar de Tapas. Letaknya di Noble House Building lantai 8 dan ternyata tempatnya BAGUUUS! Suka, deh. Kebetulan waktu itu gue dateng pas hari Kamis, bertepatan sama jadwal live music mereka. Bandnya waktu itu sih bawain jazz sama lagu-lagu mainstream juga. Kelar bandnya main, musiknya ganti jadi musik lounge

DSCF5113

DSCF5117

Selain suasana yang asik dan interior yang kece, makanan di sini juga ENAAAK! Harganya emang rada mahal tapi masih sesuai sama rasa dan porsi. So I would totally recommend this place. Plus, crowd yang dateng juga asik… dan cakep-cakep semua, HAHAHA. *ini penting!* Coba deh melipir-melipir ke bar gitu, banyak Nabi Yusuh subhanallove gitu. Makin pengen begaul kan ngana~~~ 😆

Selamat mencoba, sayangs!

 

DSCF5133

PORK CHOPS IDOLAKUUU!

DSCF5121

DSCF5124

Advertisements

One comment on “HANGOUT: BASQUE Bar de Tapas

  1. nadhika
    June 15, 2016

    suka ambience-nya..jadi pengen ke sana kalau ke Jakarta lagi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 10, 2016 by in Bar, Eatery, Lounge, Rekomendasi, Resto, Review, Uncategorized and tagged , , , , .

Archives

Blog Stats

  • 2,349,273 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 7,025 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

Kaya sih belom, recehan aja banyak... karena #RecehIsLyfe 🤣
T-shirt: @fits.to.a.tee ⛅⛅⛅ NEW POST: 10 Tempat Ngopi Pilihan di #Melbourne versi #teppyscoffeeshoplist

Head to www.thefreakyteppy.com👯

#coffeeshop #coffee #coffeetime #coffeeshopcorner #coffeeshops #coffeeshopsoftheworld #proudmary #superrandom #poolhousecoffee #higherground #marketlane #acustico #littlerogue #brotherbababudan #patricia #hardwaresociete #melbournecoffee #melbournecoffeeculture that day, watching a free #Opera show in the #park for the first time in my life. 💕

#melbourne #australia #mazdaoperabowl NEW POST: Read my #Hobbiton experience report on my #blog:

www.thefreakyteppy.com

#NZ #NZTrip #newzealand #hobbiton #hobbitonmovieset #LOTR #NZMustDo SCBD lovin'
%d bloggers like this: