Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

TRAVEL: Iseng-Iseng Ngelirik Blitar


Sejak akhir tahun lalu, gue makin sering browsing destinasi wisata di Indonesia yang nggak mainstream. Nggak mainstream bukan dalam arti daerahnya terlalu eksotis, tapi karena mungkin pas lo denger nama … Continue reading

May 30, 2016 · 4 Comments

It Never Hurt This Bad


I had yearned for my first love to come back to me for four years with zero result, and it didn’t hurt this bad. I had been given false hope … Continue reading

May 17, 2016 · 6 Comments

For all I know…


There’s no amount of alcohol, cigarettes, food, or trips that can help you cure an anxious and a broken heart. It only makes you forget for a brief moment, but … Continue reading

May 14, 2016 · Leave a comment

Kalau Melihat ke Belakang


Jalan-jalan sendirian kayak yang sedang gue lakukan sekarang bikin waktu ngelamun jadi jauh lebih banyak. Kalau udah gini gue bawaannya jadi reflektif. Selain soal traveling dan kebiasaan jalan-jalan di bulan … Continue reading

May 3, 2016 · 15 Comments

Perihal Ritual Birthday Trip Ini…


Postingan ini gue tulis di sebuah hostel di bilangan Zhongsan District, Taipei, tanggal 3 Mei 2016, pukul 12:39 tengah malam, setelah seharian ini gue jalan-jalan keliling kota, sendirian. Taipei adalah … Continue reading

May 3, 2016 · 15 Comments

Archives

Blog Stats

  • 4,499,644 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 33,060 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter