Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

BEAUTY CLINIC: A Workshop with Cathy Doll Indonesia & Sara Lea – 9 August 2015


Hai cewek-cewek yang suka dandan atau justru baru belajar dandan, hari Minggu, 9 Agustus 2015 ini bakalan ada Beauty Clinic, nih di Kemang. Kalo weekend nggak ngapa-ngapain dan pengen ngasah skill make up biar lebih kece, yuk ikutan! Kosmetiknya disediakan sama Cathy Doll Indonesia dan make up artist yang akan berbagi tips dengan kalian di workshopnya adalah temen gue, Sara Lea, yang dulu gue kenal dari blog 😀 Cek blog make up-nya Sara di sini: www.colorfulsara.wordpress.com

Buat yang tertarik, biaya workshopnya terjangkau, kok, Rp 150,000 aja, dan udah termasuk goody bag, brunch, sama voucher. Ada OOTD contest juga tuh katanya. Untuk info lebih lanjut dan pendaftaran, bisa langsung hubungi mbak Susan dan Dina di poster di bawah ini, ya! 😀

Selamat centil-centilan! 😉

IMG-20150802-WA0037

Advertisements

3 comments on “BEAUTY CLINIC: A Workshop with Cathy Doll Indonesia & Sara Lea – 9 August 2015

  1. aromamora
    August 5, 2015

    Reblogged this on ruang gelap aromamora_.

  2. saratunas
    August 5, 2015

    Teppy kesayanganku, thank you yaaa. Kamu baik sekaliiii. Aku sampai terharu :’)

    • Teppy
      August 11, 2015

      sama-sama, sayang! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on August 5, 2015 by in Beauty and tagged , , , , , , , , .

Archives

Blog Stats

  • 2,170,304 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6,621 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

eat. sleep. chill. repeat. #bali but first, #coffee (sebelum 🐽)
#teppyscoffeeshoplist i love the color orange so so much, i kept walking back and forth looking at this babe. 😍 fix target THR 😂 #oranjeboven lol #cappuccino takeaway 🐻 ☕ #teppyscoffeeshoplist mumsky 🌟 forever in my mind, forever my sweet escape. if nothing works out here, i hope my path will lead me to where my mind wants me to be.
%d bloggers like this: