Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Jajan Jajanan Korea di K-Mart


Sabtu kemaren gue sama Naniet makan di daerah Wijaya, terus iseng nyebrang ke K-Mart (supermarket khusus produk-produk Korea) karena pengen beli susu pisang yang katanya enak itu. Dasar dua-duanya perut karet sama tukang laper mata kan, ya. Sampe sana sih emang jadi beli susu pisangnya, tapi abis itu duduk makan lagi πŸ˜†

K-MART (4)

ENAK! (Harganya sekitar 9 ribuan)

Jadi di dalam supermarketnya ada kayak pojokan kecil semacam dapur terbuka yangl ngejual jajanan/masakan Korea. Nah, Naniet awalnya cuma mau beli Kimbap dan dibawa pulang, terus gue semacem mupeng liat Topokki (tulisan aslinya TTEOKBOKI)Β yang lagi dimasak. Merah merona terus ngebul-ngebul gitu, kok kayak enak banget…

K-MART (3) K-MART (1)

Topokki – Seporsi besar 35 ribu

YA UDAH DEH RESMI MAKAN LAGI πŸ˜† Β Jadinya kami sharing Cheese KimbapΒ dan Topokki (snack berbahan dasar tepung beras, teksturnya kenyal). Overall, ENAK! Topokkinya sih topokki paling enak yang pernah gue coba, cheese kimbabnya OK lah. Kimbab tuh macem sushi ala Korea gitu, by the way. Sayang hari itu Cheese Ramennya lagi abis (bukan dijual di dapur itu, tapi di raknya), padahal penasaran soalnya katanya enak.

K-MART (2)

Cheese Kimbap – 30 ribu

Buat temen-temen yang pengen jajan jajanan Korea murah meriah, dateng aja ke K-Mart di seberangnya Grand Wijaya Center, Jl. Wijaya 2, Jaksel (satu komplek sama Chung Gi Wa). Selamat makaaan!

PS. Kecuali Kimbap tuna, semua kimbap lain isinya pake daging babi, kalau-kalau temen-temen ada yang nggak bisa makan πŸ˜€

K-MART (7)

Duo gragas

Advertisements

3 comments on “Jajan Jajanan Korea di K-Mart

  1. naniet
    May 11, 2015

    Mak, FYI…semua kimbapnya pakai daging babi kecuali yang tuna ya. Dicantumin aja kali ada pembaca lo yang nggak bisa makan babi. πŸ˜€

    • Teppy
      May 12, 2015

      thanks mak, abis ini gue cantumin πŸ˜€

  2. Esih
    July 1, 2015

    hoo di grand wijaya center toh. yah sayang banget semua kimbapnya daging babi, ga ada yang isi ayam atau beef gitu? :”)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 27, 2015 by in Food, Makaaan!, Rekomendasi, Resto, Review and tagged , , , , , , , .

Archives

Blog Stats

  • 2,399,577 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 7,301 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

Some say it with flowers, we say it with tumpeng (again 🀣). Kicking off another big project to close this year πŸ‹πŸ‹πŸ‹ Posting this because I miss you (and our foul mouths when we're together 🀣) so much. πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Have a good week ahead πŸ’‹#Monday I've lost count on how many coffee shops there are in SCBD-Senopati, but this recently opened one has surely caught my attention because not only they serve #coffee, they also provide Indonesian comfort food (a.k.a masakan rumahπŸ‘Œ) and snacks and they're all affordable! #hallelujah

#teppyscoffeeshoplist #weekend #coffeeshopoftheworld #coffeeshop #cafeyouneed First time making my own cup of #coffee & latte art, thanks to @muhammadaga as our "guru" at #iflixfilkop2coffeeworkshop held by @iflix.id today. I hope my little mission of no longer being just a #coffeeshop hopper, but rather someone who actually understands the whole process in coffee-making journey down to the very last detail, will slowly but surely come to realization. At least starting today. πŸ‹ Thanks so much for the great knowledge, insights, and practices you delivered today @muhammadaga, and most of all for the learning opportunity @iflix.id! Also, you guys can now stream @filkopmovie 2 on iflix. Get on itπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ #weekend #workshop La Mouette, a little Japanese #bakery at "Little Tokyo," Melawai. Very affordable, serves #coffee, and sells the best, softest, caramel #pudding (last photo). Another good thing is that they're open from 7am to 9pm! It is located right behind Melawai Plaza. They got no wi-fi yet but they have 2 tables inside with power plugs and the place is quiet, so if you want to work or have some downtime, come come! (PS. the bread's great and their coffee is not bad at all)

#teppyscoffeeshoplist #coffeeshop #cafeyouneed #coffeeshopoftheworld #cafe #weekend
%d bloggers like this: