Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

28


becoming 28

Not wishing for too much this time, just health, sanity, and happiness.

Everything else will follow.

Amen.

Advertisements

25 comments on “28

  1. nacile
    April 18, 2015

    Yeaaaaaayyy happy birthday KaTep sayaaaaanggg :*

    • Teppy
      April 18, 2015

      thank you so much, Nacile sayang! :*

  2. nauvalyazid
    April 18, 2015

    Happy Birthday, Tep!
    Oh, the joy at the peak of your 20s! Enjoy the year ahead, dear. 🙂

    • Teppy
      April 18, 2015

      thank you so much, Mpaaaal! hope it stays enjoyable! Have fun in Europe! :*

  3. Atabelle
    April 18, 2015

    Happy birthday Kak Teppy! Akhirnyaaa komen juga setelah jadi silent reader doang hehe. Sehat selalu ya kak, biar bisa jalan-jalan dan makan enak (pinjem tagline Pak Bondan) ❤

    • Teppy
      April 21, 2015

      amiiiiin! thank you so much, dearest Ata! :*

  4. joeyz14
    April 18, 2015

    Happy Birthday Teppy darling! stay gorgeous ya neng 🙂

    • Teppy
      April 21, 2015

      thank you so much Neng Joeeey :*

  5. Ira
    April 18, 2015

    Happy birthday Teppy!!! Enjoy your age Tep 🙂

    • Teppy
      April 21, 2015

      thanks so much neng Ira! :*

  6. kekeliztia
    April 18, 2015

    Happy birthday kak Teppy, stay awesome and keep inspiring :*

  7. kekeliztia
    April 18, 2015

    Happy birthday kak Teppy, stay awesome and keep inspiring for everyone *especially for me* hihii

    Sukseees teruus kaak!:*

    • Teppy
      April 21, 2015

      terima kasih, Keke sayaaaang! amin amin amin! kamu juga sukses terus yaaa! :*

  8. tirta
    April 18, 2015

    Sesama Aries, selamat ulang tahun Teppy! Gue lebih muda setahun ternyata. Buahahaha.

    • Teppy
      April 21, 2015

      thank you, Tirtaaa! hahahaha

  9. Nina
    April 18, 2015

    Happy bday neng Teppy ☺

    • Teppy
      April 21, 2015

      thank you, Ninaaa! :*

  10. gegekrisopras
    April 18, 2015

    happy belated birthday, kak Teppy *wink wink*

  11. Dita
    April 20, 2015

    happy birthday Teppy! makin sukses ya neng

    • Teppy
      April 21, 2015

      amin! thank you Ditaaa! :*

  12. Melissa Octoviani
    April 20, 2015

    happy birthday teppy… sukses terus ya…

    • Teppy
      April 21, 2015

      amiiin, makasih banyak ya, Melissa! :*

  13. Esya Adjani
    April 21, 2015

    Happy belated birthday, neng Teppy… Many many happy returns ya 😉

    • Teppy
      April 24, 2015

      thank you, neng Esya :*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 18, 2015 by in Birthday and tagged , .

Archives

Blog Stats

  • 2,211,332 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6,709 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

my bebe chanelling me: thinking of what to do this #Sunday. (actually, I have a lot of stuff to do, but zero will power 🤣🤣🤣) A #landmark so iconic it's worth romanticizing about. 😍

I hopped off my friend's car and snapped this #view right before we walked into the main complex. It was almost dark but I got some #sunset "leftover" which made it perfect, 'cause I always love purplish #sky. Not long after it went dark and the tower lit up. So I thought... why not chill for a bit, albeit turned out it was more like "chillin' in a chilly weather" 🤣

Oh, in case you ever wonder (like me) on how #iconic this tower can get, #Wikipedia even has its own #section called "Eiffel Tower in Popular Culture" that list down all the #films that have made Eiffel (named after engineer Gustave Eiffel whose #company designed and built the tower in 1887) part of their #scenes... from any kind of plots! 
#LiveAwesome #LiveMoreSociety #DBSxKartupos #travel #traveling #travelgram #instatravel #Paris #eiffel #eiffeltower #france #gustaveeiffel #visitfrance #visitparis #instagood #eurotrip #springtime #2013  @dbsbankid @kartuposinsta Sore-sore ☕☕☕
#teppyscoffeeshoplist 
#coffeeshop #coffeetime #coffee #coffeeplace #cafeyouneed #coffeeshopcorner #coffeeshopoftheworld Had much needed girl talk with these babes today a.k.a rumpi 🤣 Yayers ❤ Hello 🙋 
#weekend #saturday Salah satu cara ekonomis dan super menyenangkan untuk menikmati #Penang adalah dengan "mural trailing" alias jalan kaki mencari mural-mural tersembunyi di berbagai bangunan di kota tua #Georgetown. Waktu itu #hostel gue menyediakan selebaran panduan yg berisi daftar mural dan lokasi-lokasinya. Berhubung kemampuan baca peta gue agak fatal ngaconya, jadinya makin seru, karena eh... kok tau-tau nemu mural ini dan itu, padahal lagi nyari mural lain. Clueless membawa berkah 🤣

Georgetown masuk dalam #UNESCO's World Heritage Site dan pada Georgetown Festival 2012 seorang seniman street art asal Lithuania bernama Ernest Zacharevic diminta untuk menggambar 8-9 mural di berbagai bangunan di sana. (Karyanya dia jg ada di Ipoh dan KL!). Beberapa mural di foto ini adalah karyanya Ernest. Dalam perkembangannya banyak juga seniman lain yang ikut bikin mural untuk kota tua ini. 
Nggak usah khawatir kalo traveling sendirian ke sini, mau foto tinggal minta tolong sesama turis lain yg lg nyari mural jg atau pake tripod sekalian! 🤣

PS. Selain muralnya, Penang jg terkenal dengan makanannya yg enak-enak dan #coffeeshop yang menjamur, daaaan kita bisa sepedaan juga di Georgetown. Guess I will always have reasons to go back to this place 😍

#LiveSmart #LiveWell #LiveAwesome #LiveMoreSociety #DBSxKartupos #travel #traveling #streetart #visitpenang #visitgeorgetown #visitmalaysia #malaysia #ernestzacharevic #mural #murals #instatravel #travelgram #instagood #graffiti @dbsbankid @kartuposinsta
%d bloggers like this: