Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

MUSIC I LOVE: “See You Again” from Furious 7


I am a fan of Fast & Furious franchise not only because of the very entertaining and thrilling racing scenes (though some or most might be over the top), but because I really admire all the casts. As you have seen, they have turned from professional actors into this one big family and you can really see the chemistry. It’s like working with your real family. I always have this silly wish that one day I want to be involved in a great production (for whatever work it is) that consists of number of great people, we do a great work, and bonded and turned into family, sorta. You know, if you see these casts, or Glee’s, or Jane the Virgin’s, etc, you see a solid group. And I always love seeing that, I don’t know why. That’s why I was beyond heartbroken when Cory Monteith died of drug overdose, and when Paul Walker passed away in a tragic car accident. Those are the kind of deaths that do not allow a proper goodbye, no process whatsoever, they’re just gone. My favorite TV and movie family will never be the same. So sad. (This applies to Zayn leaving One Direction too although no death is involved *knock on wood*. My favorite boyband will never be the same. Grrr…)

Anyway, those who have watched “Furious 7” and love the Fast family as much as I do must have seen this heartbreaking yet beautiful ending, complemented with such a perfect song (although Paul’s CGI looked a bit creepy for a few seconds in). I was really sad when I saw the scene, especially after hearing what Dom said in the end, and when Dom, Letty, Roman, and Tej gazedΒ at Brian from afar at the beach. T________T

Therefore I present you, the song that you might have been hearing for a couple of weeks everywhere and still makes you (and me) feel sad, a beautiful colab between Charlie Puth and Wiz Khalifa, “See You Again.”

For Paul.

Advertisements

5 comments on “MUSIC I LOVE: “See You Again” from Furious 7

  1. thebimz
    April 16, 2015

    It’s so sad and true, the smile of Paul lil bit creepy haha. But the ending could not have been this good. πŸ™‚

  2. Ira
    April 16, 2015

    Ngeliatin mereka satu-satu mandangin Brian, terus kata-kata Dom, plus lagu ini….beneran bikin berebes mili TT_____TT . Susah move on dari adegan sekitar 5 menitan itu

  3. rindifitria
    April 16, 2015

    Sampe sekarang belom juga bisa move on dari bagian itu 😦

  4. liandamarta.com
    April 16, 2015

    Aku juga belum bisa move on sama endingnya FF7. Trus langsung stalking account IG pemain-pemainnya dan makin terharu lihat postingan mereka yang ditujukan untuk Paul T__T

  5. nadhika
    April 17, 2015

    iya sedih banget ini lagunya…..ama scene-nya 😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Archives

Blog Stats

  • 2,200,109 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6,704 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

Hanging out at the #park always makes me happy (not during #winter of course 🀣). Cheap, easy, relaxing, and pleasant. With a good book and some music I could stay for hours (and some snacks of course!). This one is Fitzroy Garden, a 26-hectare #garden located at the southeastern side of #melbourne's CBD. It was named after Sir Charles Fitzroy (1796-1858), ex Governor of #NewSouthWales. Some attractions: the conversatory and Captain Cook's Cottage. 
#LiveSmart #LiveWell #LiveAwesome #LiveMoreSociety #DBSxKartupos #travel #victoria #australia #visitaustralia #visitmelbourne #visitvictoria Salah satu cara menikmati kota #Cologne di Jerman Barat adalah dg ikutan Panorama Boat Cruise utk mengelilingi sungai #Rheine. Pilihan #boatride-nya banyak, tapi terjangkau kok. Kisaran harga dimulai dari sekitar 13 dollar sampai 30an dollar. 
Foto ini diambil di musim semi tahun 2013, kebetulan cuaca lagi adem-ademnya plus ada matahari. Pemandangan di depan adalah gedung yg disebut #Kranhaus (crane house). Sebenernya total ada 3 bangunan dg tinggi masing2 17 lantai. Dua gedung dipake utk perkantoran, yg satunya lg utk apartemen. Letaknya di Rheinauhafen (Rheine harbor) dan bentuk bangunannya (upside-down L) terinspirasi dari crane-crane yang dulu beroperasi  di pelabuhan untuk load/unload cargo kapal. Kranhaus dibangun pada Oktober 2006 dan selesai tahun 2008. 
Lumayan sambil #cruising jadi bisa liat sedikit tata kota dan arsitektur di Cologne. Turun dari kapal kita bisa lanjut leyeh-leyeh di taman sebelah sungai atau ngebir karena banyak #pub dan #cafe di sekitarnya! #LiveSmart #LiveAwesome #LiveMoreSociety #DBSxKartupos #travel #germany #visitgermany #visitcologne #rheineriver my cutie patootie #Usagi has arrived today. yay! danke schΓΆn, @designby.lev #SailorMoon What is #Starbucks Reserve? What's the difference with the regular #Starbucks? I went to check out the #vibe at Plaza Senayan, Plaza Indonesia, and Pakubuwono. Head to my blog (address on bio) to read my "report" πŸ˜„ #blog #blogger #blogging #coffeeshop #coffeetime #coffeecorner #coffeereview #teppyscoffeeshoplist #starbuckscoffee #starbucksindonesia #starbucksid #starbucksreserve Menurut gue utk ukuran sebuah kota, #Adelaide itu biasa aja. Kecil dan sepi, agak kebanting sama #Melbourne, #Sydney, bahkan #Perth (again, in my opinion). TAPIII... Kalo nyetir ke luar kota alias #roadtrip, banyak tempat-tempat seru dg pemandangan cantik yg bisa kita eksplorasi, apalagi kalo suka ngewine 😍 Salah satunya #BarossaValley ini. Barossa Valley adalah daerah penghasil #wine terkenal di #Australia selatan, sekitar 1-1.5 jam dari pusat kota Adelaide. Paling seru sih #lunch sambil nyobain berbagai macam wine dari berbagai #winery di sini, atau sekalian beli bawa pulang, harganya terjangkau (kalo dibandingin Indonesia yaiyalahya 🀣), misalnya ke Seppetsfield atau Pensfold πŸ’ƒ terus sambil road trip berhenti-berhenti buat foto gini πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ #LiveAwesome #LiveMoreSociety #DBSxKartupos #travel #visitaustralia #southaustralia Heart cracks open... From the upcoming #book: "27 days of heartbreak" by my talented friends:

Stella (@konnyaku) the writer. Marisa (@marzland), the illustrator.

SO PROUD OF YOU, GIRLS ❀

#the27days 
visit:
www.27daysofheartbreak.com 🌟🌟🌟
%d bloggers like this: