Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

FEATURED: “30 Under 30” CLEO Indonesia March 2015


Really happy and honored to be featured on CLEO Indonesia’s “30 Under 30 – Young, Passionate, Successful Women” March 2015 along with 29 other amazing women. Makes me even more pumped to checklistΒ my life wishes, goals, and dreams. Thank you so much, CLEO Indonesia! ❀

CLEO March (1)


CLEO March (2)

Advertisements

13 comments on “FEATURED: “30 Under 30” CLEO Indonesia March 2015

  1. Aiko
    March 9, 2015

    mbak keren bange πŸ™‚ sukses terus yaaa, aku jadi makin semangat ngeblog biar bisa ngikutin jejak sukses nya mbak teppy hheheh

    • Teppy
      March 9, 2015

      terima kasih banyak Aikoooo, that means a lot πŸ™‚ semangat ngeblog terus!

      • Aiko
        March 12, 2015

        siap mbak πŸ˜€

  2. ranselijo
    March 9, 2015

    Ah! Congrats, Teppy! πŸ˜€

    • Teppy
      March 9, 2015

      terima kasih banyak ya, neng πŸ˜€

  3. Wulan
    March 9, 2015

    Wow keren…selamat Tep!!! πŸ™‚

    • Teppy
      March 9, 2015

      thank you, Wulaaaaaan! πŸ˜€

  4. Andy William
    March 10, 2015

    Gua makin bangga pernah satu almamater.. πŸ˜€ #diGuyurThaiIceTeaSaji

    • Teppy
      March 10, 2015

      ahahahaha, makasih Andyyyyyyyyy *seruput Thai Ice Tea-nya*

  5. Erwin Endo
    March 12, 2015

    (((SYUKUR-SYUKUR UDAH KETEMU PASANGAN)))

    Amin teppp! XD

  6. pashatama
    March 13, 2015

    Oh aku kira tokoh panutanmu itu aku!
    *disiram bandrek*

  7. Ranti Kemala (@Myrantie)
    March 17, 2015

    Huwow!! Neng Teppy keren πŸ™‚ smoga cepet dapet pasangan yah

    • Teppy
      March 19, 2015

      Makasih banyak, neng Ranti πŸ˜€

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Archives

Blog Stats

  • 2,200,109 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6,704 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

Hanging out at the #park always makes me happy (not during #winter of course 🀣). Cheap, easy, relaxing, and pleasant. With a good book and some music I could stay for hours (and some snacks of course!). This one is Fitzroy Garden, a 26-hectare #garden located at the southeastern side of #melbourne's CBD. It was named after Sir Charles Fitzroy (1796-1858), ex Governor of #NewSouthWales. Some attractions: the conversatory and Captain Cook's Cottage. 
#LiveSmart #LiveWell #LiveAwesome #LiveMoreSociety #DBSxKartupos #travel #victoria #australia #visitaustralia #visitmelbourne #visitvictoria Salah satu cara menikmati kota #Cologne di Jerman Barat adalah dg ikutan Panorama Boat Cruise utk mengelilingi sungai #Rheine. Pilihan #boatride-nya banyak, tapi terjangkau kok. Kisaran harga dimulai dari sekitar 13 dollar sampai 30an dollar. 
Foto ini diambil di musim semi tahun 2013, kebetulan cuaca lagi adem-ademnya plus ada matahari. Pemandangan di depan adalah gedung yg disebut #Kranhaus (crane house). Sebenernya total ada 3 bangunan dg tinggi masing2 17 lantai. Dua gedung dipake utk perkantoran, yg satunya lg utk apartemen. Letaknya di Rheinauhafen (Rheine harbor) dan bentuk bangunannya (upside-down L) terinspirasi dari crane-crane yang dulu beroperasi  di pelabuhan untuk load/unload cargo kapal. Kranhaus dibangun pada Oktober 2006 dan selesai tahun 2008. 
Lumayan sambil #cruising jadi bisa liat sedikit tata kota dan arsitektur di Cologne. Turun dari kapal kita bisa lanjut leyeh-leyeh di taman sebelah sungai atau ngebir karena banyak #pub dan #cafe di sekitarnya! #LiveSmart #LiveAwesome #LiveMoreSociety #DBSxKartupos #travel #germany #visitgermany #visitcologne #rheineriver my cutie patootie #Usagi has arrived today. yay! danke schΓΆn, @designby.lev #SailorMoon What is #Starbucks Reserve? What's the difference with the regular #Starbucks? I went to check out the #vibe at Plaza Senayan, Plaza Indonesia, and Pakubuwono. Head to my blog (address on bio) to read my "report" πŸ˜„ #blog #blogger #blogging #coffeeshop #coffeetime #coffeecorner #coffeereview #teppyscoffeeshoplist #starbuckscoffee #starbucksindonesia #starbucksid #starbucksreserve Menurut gue utk ukuran sebuah kota, #Adelaide itu biasa aja. Kecil dan sepi, agak kebanting sama #Melbourne, #Sydney, bahkan #Perth (again, in my opinion). TAPIII... Kalo nyetir ke luar kota alias #roadtrip, banyak tempat-tempat seru dg pemandangan cantik yg bisa kita eksplorasi, apalagi kalo suka ngewine 😍 Salah satunya #BarossaValley ini. Barossa Valley adalah daerah penghasil #wine terkenal di #Australia selatan, sekitar 1-1.5 jam dari pusat kota Adelaide. Paling seru sih #lunch sambil nyobain berbagai macam wine dari berbagai #winery di sini, atau sekalian beli bawa pulang, harganya terjangkau (kalo dibandingin Indonesia yaiyalahya 🀣), misalnya ke Seppetsfield atau Pensfold πŸ’ƒ terus sambil road trip berhenti-berhenti buat foto gini πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ #LiveAwesome #LiveMoreSociety #DBSxKartupos #travel #visitaustralia #southaustralia Heart cracks open... From the upcoming #book: "27 days of heartbreak" by my talented friends:

Stella (@konnyaku) the writer. Marisa (@marzland), the illustrator.

SO PROUD OF YOU, GIRLS ❀

#the27days 
visit:
www.27daysofheartbreak.com 🌟🌟🌟
%d bloggers like this: