Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

MUSIC I LOVE: Dashboard Confessional – A Plain Morning


It’s yet to be determined, but the air is thick, and my hope is feeling worn. I’m missing home, and I’m glad you’re not a part of this, there’s parts … Continue reading

February 25, 2015 · Leave a comment

MUSIC I LOVE: Juanes – Una Flor


From my current favorite TV series, “Jane the Virgin” who has not even completed its first season yet received so many positive reviews (I can see why, it’s addictive! Oh … Continue reading

February 24, 2015 · 5 Comments

EATING OUT: AW Kitchen by Akira Watanabe


Hari Minggu lalu gue sama Openg ketemuan di Plaza Senayan dan sempet makan malam di tempat ini. Nggak banyak sih menu yang kita cobain, bener-bener cuma pengen makan berat dan … Continue reading

February 24, 2015 · 1 Comment

RANDOM WONDER: Stockholm Syndrome


What’s your geeky side? Kalo gue, gue selalu penasaran sama istilah atau idiom bahasa Inggris yang terdengar asing di kuping gue. Istilah-istilah yang butuh interpretasi lebih. Itu, dan juga kosa … Continue reading

February 24, 2015 · 12 Comments

COFFEE TIME: Woot Coffee & Mates


Hai semuanya! Selama masa bebas merdeka gue dua bulan terakhir ini, kerjaan gue adalah melanjutkan hobi nyobain tempat baru, khususnya coffee shop. Bedanya kali ini gue bisa pergi jam berapa¬†aja, … Continue reading

February 23, 2015 · 5 Comments

Archives

Blog Stats

  • 4,479,157 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 32,124 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter