Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Logat Flores Ini…


Untuk 1,847,392 orang di luar sana yang menyangka gue orang Manado *lebay* dan mungkin belum tau, sebenernya gue ini separuh Flores dan separuh Dayak. Nah, karena latar belakang darah Timur inilah, satu hari di bulan Desember, Ernest (Prakasa) ngajakin gue untuk bantuin jadi pemain tamu di 2nd Chance, web seriesnya XL. Ceritanya gue jadi adiknya Simson (Arie Kriting) dan logat akik tentu saja harus logat sono. Maka dalam kesempatan inilah keseharian gue yang berlogat Jakarta dan berbicara dengan dominasi bahasa banci ini harus switch sejenak, nyahahaha… Ngapalin skripnya pas lagi traveling di Bangkok, sambil nontonin video orang-orang yang logatnya logat Timur, terus inget-inget cara bokap dan sodara-sodara gue kalo ngomong, maka jadilah dalam kesempatan ini akik menjadi nona Flores sesungguhnya!

Ya udah sik gitu aja. Seru juga ya ikut-ikut ginian. Semoga kapan-kapan lagi.

Selamat menyaksikan!

Advertisements

12 comments on “Logat Flores Ini…

  1. vinnydubidu
    January 30, 2015

    “mau saya olah jadi souvenir?” lucu banget ini hahahahaha

  2. Nina
    January 30, 2015

    Woooow… logatnya ok jugaa tep πŸ™‚

    • Teppy
      January 30, 2015

      nyahaha, makasih sayang… dipecat jadi orang Flores gue kalo nggak bisa πŸ˜†

  3. Donna
    January 30, 2015

    Kaaak peruuuut.

    • Teppy
      January 30, 2015

      iye tau… pan bulan lalu

  4. yogamuda
    January 31, 2015

    Pas lo keluar gue kok tiba2 keinget clip naughty america yang gue download semalem ya HAHAHAHA *diblock tante teppy*

  5. Wulan
    January 31, 2015

    BAHAHAHAHAHA. “Diolah jadi souvenir” πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ . Trus endingnya juga lucu sih….

  6. yoreney
    January 31, 2015

    logat timur tuh enak loh buat dipraktekin. gw pas liburan di kepulauan komodo kan secara gak sengaja langganan angkot dari awal sampe pulang, trus sering ketemu bapak2 lagi kongkow setiap pulang diving.. nah by the time gw pulang ngomong gw udah ikutan logat mereka tuh. hahahha. lucu aja ngomongnya serasa pake tanda tanya di semua akhir kalimat.. nada nya naek gitu. hahahhaha. btw akting lumayan nih. sayang pace nya (the whole short movie) menurut gw kurang cepet, agak bertele2. but then again mungkin gw kebanyakan nonton pelem holiwut? πŸ˜€

  7. viraindohoy
    February 3, 2015

    wah, neng teppy, bisa nih maen sinetron! hihihi…
    logatnya mantap!

  8. antopinguin
    February 19, 2015

    ceuk ah.. :)))))))

    • Teppy
      February 24, 2015

      ya abis gimana dong : ))))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Archives

Blog Stats

  • 2,399,577 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 7,301 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

Some say it with flowers, we say it with tumpeng (again 🀣). Kicking off another big project to close this year πŸ‹πŸ‹πŸ‹ Posting this because I miss you (and our foul mouths when we're together 🀣) so much. πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Have a good week ahead πŸ’‹#Monday I've lost count on how many coffee shops there are in SCBD-Senopati, but this recently opened one has surely caught my attention because not only they serve #coffee, they also provide Indonesian comfort food (a.k.a masakan rumahπŸ‘Œ) and snacks and they're all affordable! #hallelujah

#teppyscoffeeshoplist #weekend #coffeeshopoftheworld #coffeeshop #cafeyouneed First time making my own cup of #coffee & latte art, thanks to @muhammadaga as our "guru" at #iflixfilkop2coffeeworkshop held by @iflix.id today. I hope my little mission of no longer being just a #coffeeshop hopper, but rather someone who actually understands the whole process in coffee-making journey down to the very last detail, will slowly but surely come to realization. At least starting today. πŸ‹ Thanks so much for the great knowledge, insights, and practices you delivered today @muhammadaga, and most of all for the learning opportunity @iflix.id! Also, you guys can now stream @filkopmovie 2 on iflix. Get on itπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ #weekend #workshop La Mouette, a little Japanese #bakery at "Little Tokyo," Melawai. Very affordable, serves #coffee, and sells the best, softest, caramel #pudding (last photo). Another good thing is that they're open from 7am to 9pm! It is located right behind Melawai Plaza. They got no wi-fi yet but they have 2 tables inside with power plugs and the place is quiet, so if you want to work or have some downtime, come come! (PS. the bread's great and their coffee is not bad at all)

#teppyscoffeeshoplist #coffeeshop #cafeyouneed #coffeeshopoftheworld #cafe #weekend
%d bloggers like this: