Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Best Part(s) in 2014!


Picture taken from here. I have to say 2014 has been really amazing and full of blessings. The kind of blessings I never EVER expected in the first place, to … Continue reading

December 31, 2014 · 16 Comments

Closing The Year, Closing a Chapter


Kalau biasanya gue sering ngurusin farewell temen-temen kantor, kali ini tiba waktunya gue untuk meninggalkan rumah kedua gue selama 4,5 tahun terakhir.  Kerja di CEVA bikin gue percaya, kalau kita … Continue reading

December 31, 2014 · 9 Comments

All I Want is To Hug a Puppy


…or puppies. So I would feel better. Photo from: @bestpupz – Instagram

December 29, 2014 · 4 Comments

BEAUTY RECOMMENDATIONS: Lavender Beaute Recipe from @CopiaID!


        Hi darlings! Seperti biasa kalo ada produk baru yang gue suka, maka akan gue share di sini. Buat yang demen ngerawat kulit dan suka wangi lavender … Continue reading

December 16, 2014 · 2 Comments

MUSIC & LYRICS: Tulus – Bunga Tidur


Jadi kemaren malem gue nonton konsernya Tulus di Balai Kartini… Cerita konsernya nanti nyusul, ya. Nggak usah ditanya bagus atau nggak, bagus banget kalo buat gue, dan banyak kejutan manisnya 😀 Anyway, … Continue reading

December 3, 2014 · 9 Comments

Archives

Blog Stats

  • 4,610,856 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 36,262 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter