Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

COFFEE TIME: Trafique Coffee!


Heyho!

I’m not gonna write much this time. I just wanna show you one of the coffee shops I love around South Jakarta. Not so much for the coffee because I usually just order hot chocolate (was good though), but I guess the place is very convenient and homey…. oh, and spacey! You can also arrange events on the upper level, ask their friendly staff! They provide cakes, snacks, and main course too… I heard their coffee is okay. Why don’t you try it yourself? Come to this old white building with its signature yellow door 😀 Careful when you seek for it because they have no signage 😀

Hope you’ll have a good coffee time! 😀

?????????????????????????????????????

trafique (4) ????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????

????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????? trafique (9) ????????????????????????????????????? trafique (13)

Photo by: Cita Mellisa

?????????????????????????????????????

????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????

3 comments on “COFFEE TIME: Trafique Coffee!

  1. Kiky (@PradytaAnanda)
    October 17, 2014

    kak Tep, ini patokannya tempatnya apa?

    • Teppy
      October 17, 2014

      sebelahnya tempat steak gitu tapi aku lupa namanya, gak jauh dari salon Hengky (di sebelah kiri) kalo dari arah keluar PS

  2. okamura silitonga
    October 28, 2014

    themesnya keren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on October 17, 2014 by in Coffee, Coffee Shop, Rekomendasi, Review and tagged , , .

Archives

Blog Stats

  • 4,406,972 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 30,389 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

Not exactly an artsy fartsy person, but I love reading the thought or story behind the work. 😍 #artexhibition #art #artgallery #perthisok #perthart
#Repost @eventnarasi (@get_repost) ・・・ Ngobrol Aja Dulu Talkshow #2 hadir! Talkshow kolaboratif @narasi.tv dengan @tokopedia kali ini ngajakin kamu ikut berbagi semangat dan inspirasi! Kita akan ngobrol soal dunia perfilman Indonesia dan perkembangan industri film, bareng narasumber kece dari ragam latar belakang. Luangkan waktumu pada Kamis 28 Maret 2019 pukul 18.00-20.00 di Tokopedia Tower. Catat waktu dan tempatnya ya! So, sudah siap ngobrol asik dan nambah wawasan kamu bareng mereka? Segera registrasi di https://event.narasi.tv Limited Seat! #Narasitv #komunitasmatakita #tokopedia #NgobrolAjaDulu #MakanyaNgobrol
Tempat favorit untuk ngopi sambil ngemilin Chocolate Croissant-nya (jgn lupa minta diangetin). Seneng karena skrg ada area baru yg dibuat bak outdoor setting tapi dipakein AC (foto ke-3). #teppyscoffeeshoplist #cafeyouneed #cafe #coffeeshopoftheworld #coffeeshopvibes #☕ #coffeetime
Setiap traveling ke luar negri, gue plg suka eksplorasi kotanya pake transportasi umum (kereta/MRT/BTS/bis) karena byk tempat kece yg bisa dijangkau dari satu titik, malah kadang suka nemu kafe/tempat menarik tersembunyi. Mumpung sistem transportasi di #Jakarta jg semakin membaik, kenapa kita nggak manfaatin semaksimal mungkin? Seneng banget ada akun @darihalte_kehalte yg ngumpulin rekomendasi tempat makan/ngopi/hiburan dari setiap pemberhentian MRT/LRT/KRL/TJ. Tinggal nyambung jalan kaki/ngegojek dari sana. Bisa jd panduan utk temen-temen dari luar kota jg. 😍 #travel #explorejakarta
midsommar 🌞 #travelphotography #travel #streetphotography
Desert River Sea: Portrait of the Kimberley #art #artexhibition #perthisok #perthart #travel
%d bloggers like this: