Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

EATING OUT: Toodz House, Cipete


Toodz House (1)

Kalau kalian lagi main ke daerah Cipete, ada satu kafe/restoran yang lumayan enak buat ngumpul atau bahkan menyendiri, namanya Toodz House.

Toodz House (2) Toodz House (6) Toodz House (4) Toodz House (7) Toodz House (8) Toodz House (9)

Gue sendiri baru ke sini sekali doang sih, tapi homey kok tempatnya. Sayang aja waktu ke situ pas lagi rame. Gue lupa nama-nama minumannya yang OK apa aja, tapi yang kemarin gue dan temen-temen gue pesen sih nggak mengecewakan. Yang paling memorable dan WAJIB dicoba adalah Carbonara Ricenya. ENAK SEKALIII! Dan kayaknya tempat ini emang terkenal dengan menu andalannya yang satu itu. Jadi, selamat mencoba, yaaa! πŸ˜€

Toodz House (3) Toodz House (5)

Advertisements

5 comments on “EATING OUT: Toodz House, Cipete

  1. Marquezisasi
    August 13, 2014

    Baru hari ini baca blog ini dimulai dari cerita es krim Singapura. Akhirnya merembet baca artikel yg lain terlebih soal kuliner, send bact time sampai ke artikel bulan Maret kuliner Semarang. Hidup itu hanya disimpulkan dgn 2 kata untuk mbak Teppy : Food and Journey. Mantap sekali mbak Teppy. Bagus sebagai panduan jalan” daripada beli buku traveling hehehe, mending baca artikelnya mbak Teppy, kan lengkap dgn alamat tempat makannya plus hargane. Bahasanya pun enak, sampai ketawa sendiri bacanya (apa adanya soalnya sesuai pengalaman cewek heboh kalo jalan” dan makan). Mulai dari setelah jam makan siang sampai mau pulang kerja sore ini … hahaha ndak bener nih. Oke mbak, saya baca lagi esok hari artikel lainnya. Thanks info” kulinernya. (sorry kepanjangan komennya hehehe)

  2. aan kiske
    August 13, 2014

    wew…tumben banyak gambar dibanding ceritanya…kekenyangan yaa…#lupa ngelap nasi di pipi

  3. Khairunnisa Siregar
    August 14, 2014

    Bener kak Toodz House homey dan makanannya enak-enak

  4. Kiky (@PradytaAnanda)
    August 31, 2014

    toodz ini emang endes kak.. krn deket dr kantor eike, sering bgt dijadiin tempat ngabur anak2 reporter kelar liputan males balik kantor *semoga pemred gak baca komen ini*

    • Teppy
      August 31, 2014

      hauahahaha… kamu kerja di mana, kikyyy?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on August 13, 2014 by in Cafe, Coffee, Coffee Shop, Dessert, Eatery, Food, Makaaan!, Rekomendasi, Resto, Review and tagged , , .

Archives

Blog Stats

  • 2,399,577 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 7,301 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

Some say it with flowers, we say it with tumpeng (again 🀣). Kicking off another big project to close this year πŸ‹πŸ‹πŸ‹ Posting this because I miss you (and our foul mouths when we're together 🀣) so much. πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Have a good week ahead πŸ’‹#Monday I've lost count on how many coffee shops there are in SCBD-Senopati, but this recently opened one has surely caught my attention because not only they serve #coffee, they also provide Indonesian comfort food (a.k.a masakan rumahπŸ‘Œ) and snacks and they're all affordable! #hallelujah

#teppyscoffeeshoplist #weekend #coffeeshopoftheworld #coffeeshop #cafeyouneed First time making my own cup of #coffee & latte art, thanks to @muhammadaga as our "guru" at #iflixfilkop2coffeeworkshop held by @iflix.id today. I hope my little mission of no longer being just a #coffeeshop hopper, but rather someone who actually understands the whole process in coffee-making journey down to the very last detail, will slowly but surely come to realization. At least starting today. πŸ‹ Thanks so much for the great knowledge, insights, and practices you delivered today @muhammadaga, and most of all for the learning opportunity @iflix.id! Also, you guys can now stream @filkopmovie 2 on iflix. Get on itπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ #weekend #workshop La Mouette, a little Japanese #bakery at "Little Tokyo," Melawai. Very affordable, serves #coffee, and sells the best, softest, caramel #pudding (last photo). Another good thing is that they're open from 7am to 9pm! It is located right behind Melawai Plaza. They got no wi-fi yet but they have 2 tables inside with power plugs and the place is quiet, so if you want to work or have some downtime, come come! (PS. the bread's great and their coffee is not bad at all)

#teppyscoffeeshoplist #coffeeshop #cafeyouneed #coffeeshopoftheworld #cafe #weekend
%d bloggers like this: