Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Bite & Beer


bite & beer (1)

Sebenernya gue udah lama ke tempat ini, kalo nggak salah akhir tahun 2013 lalu abis natalan. Awalnya gue sama Naniet (dia lagi, dia lagi πŸ˜† ) suka penasaran aja kalo ngeliat tempat baru, mana masih sekitar Blok M pula, tinggal ngesot, jadilah kami menyambangi bar/resto ini. Letaknya ada di dalam Hotel Neo Melawai. Ambiancenya OK, harga juga yah so-so, nggak semahal harga tempat hang out di daerah Senopati. Waktu itu karena gue sama Naniet udah makan, jadinya kami pesen cappuccino doang, lumayan kok rasanya. Gue sih senengnya datengnya siang atau sore nanggung gitu soalnya sepi, jadi enak kalau kalian sekadar mau ngobrol atau baca atau menyendiri. Gue nggak tahu sih kalo soal makanan, lebih baik dicoba langsung aja, yah!

bite & beer (11)

bite & beer (2) bite & beer (3) bite & beer (4) bite & beer (5) bite & beer (6) bite & beer (7) bite & beer (8)

Highlight dari kunjungan kami: Mas-mas waiternya ganteng! Bening abis gitu. Gue rasa dia sehari-hari jadi artis FTV deh, terus kalo senggang kerja di sini *ngarang* Abis mukanya terlalu bening, hauahahaha. Nggak percaya? Pas gue buka websitenya Neo, eh ada si masnya aja dong. Ini tipikal banget, deh. Tau kan lo kalo perusahaan karyawannya ada yang bening dikit biasanya disuruh foto buat company profile, hauahahaha…. πŸ˜†

staffneo

Hae, Mas. πŸ˜†

Foto dari sini.

Demikian laporan singkat akik, kalo melintas ke daerah Blok M, selamatΒ mampir-mampir, ya! πŸ˜€

bite & beer (10) bite & beer (9)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 12, 2014 by in Drinks, Eatery, Makaaan!, Rekomendasi, Resto, Review and tagged , , , , .

Archives

Blog Stats

  • 2,354,068 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 7,028 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

2017 marks the 9th year of my corporate career pursuit, and the past 2+ years with #aCommerce have got to be the most dynamic phase of my journey so far. With all its upsides and downsides, this one offers another spectrum of challenge and level of speed, to which it makes every break and #travel I took so rewarding. It has been a fun ride.

Here's to leveling up both my personal and professional game πŸ’ͺ(and for aCommerce too!) Earlier today: Made a quick stop before going up to my office floor.

#teppyscoffeeshoplist #bangkok #bkk #Thailand #cafeyouneed #coffeeshopoftheworld #coffeeshopvibes #coffee #coldbrew #roastbkk #coffeeshopcorners #Friday nite #coffee β˜•

#teppyscoffeeshoplist #bangkok #bkk #thailand #cafeyouneed #coffeeshopoftheworld #coffeeshopcorners #coffeetime  #koffietijd #coffeeshopvibes finally hitting the end of work week. yayers. #TGIF Warehouse inspection. πŸ¦„
Got to check out our 20,000 sqm mega fulfillment center today. πŸ‘―

#Bangkok #bkk #thailand #werk Comms crew dinner πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ #aTeam #aCommerce
%d bloggers like this: