Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

SE-JU-TA!


million-1

 

Gambar dari sini.

Jadi hari ini akik baru sadar kalaaauuu… hits di blog ini udah masuk sejeti sekian-sekiaaan! AAAK! Senaaang! Maklum gue anaknya kan suka menandai momen ya, mak, jadi ada angka-angka tertentu yang gue hitung aja sebagai pencapaian. Auk bakal apaan, juga. 😆 Yang jelas, gue mulai nulis di WordPress ini sejak 20 Mei 2010, jadi seneng aja hari ini, sebulan sebelum ultahnya yang keempat, hitsnya tahu-tahu (saat gue ngetik ini) udah mencapai 1,004,200! Horeh!

Thank you for sticking around and for putting up with my ramblings, my love! I am very grateful to know that at least to some, my writings mean something. Even if it’s just some absurd movie review (yang ampas abis, nyahaha), my random traveling stories, or my long list of food I have eaten. It means a lot to me to have such readers like you. Keep on reading!

MWAAAAAAAAH! :*

Advertisements

3 comments on “SE-JU-TA!

  1. Che
    April 1, 2014

    aaandd keep on writing, Tep! May your life keep awesome and fun, so you got a lot more things to write 😀

  2. Marialc
    April 1, 2014

    Ehh betul Tep, rasanya seneng ya kl ada hal-hal kecil yang bisa menandai momen gini. Kereeeen udahh sejutaaa. Aku masihh jauuhh. Eh tapi blogging itu emg seru ya *kasian aku telat*
    Semoga bisa tetep nulis banyak kayak Teppy 🙂

  3. Dee
    April 3, 2014

    Kakak Teppy… Bikin movie review lagi dong kak… Kangen nahan ngakak pas meeting nih… (Jangan blg2 bos ik klo suka baca blog dikau pas meeting ya kak… Hihihi:D)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 1, 2014 by in Thoughts and tagged , , , , .

Archives

Blog Stats

  • 2,197,387 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6,630 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

the regular catch up 😘 #Sunday takeaway from @sana.house. Low fat ice #coffee milk 💃💃💃 #kopisana homey, cozy, good #coffee, yummo brekkie, walking distance from my place 🙌❤ #teppyscoffeeshoplist #coffeetime #coffeeshop #coffeeshopcorners #coffeeshopvibes #coffeeshopoftheworld #cafeyouneed #weekend Kalau pengen cari pengalaman kuliner seru di #Tokyo, makan #yakitori dan ngebir/minum #sake di restoran-restoran mungil di #PissAlley (jg disebut Memory Lane/Omoide Yokocho) di #Shinjuku (ga jauh dari Shinjuku station) bisa jd salah satu pilihan. 
Jadi satu gang panjang ini isinya restoran-restoran mungil semua gitu. Sempit tapi seru, makannya aja dempet-dempetan 🤣 tapi yakitorinya ga ada yg gagaaal, enak-enak banget 😭 Serunya lagi karena kita jadi bisa ngerasain langsung budaya pulang kerja mereka, mayan berasa kayak warga lokal dikit 🙌😜 #japan #LiveAwesome #LiveMoreSociety #DBSxKartupos #travel "I'm holding on... Why is everything so heavy?" What is Linkin Park without your voice? Rest in peace, my teenage idol. 💔 #RIPChester 📷: @linkinpark Highlights from #LINEConcert2017 PressCon last night, introducing #MusikAsikCaraLINE. Follow official acc mereka di #LINE: Line Concert, dan tungguin #LINEConcert di kotamu 😃 Konser pertama akan diadakan 8 Sept nanti di #Surabaya dg line up @isyanasarasvati, @glennfredly309, @tulusm, & @sheilaon7. More artists and cities will be announced soon 👊
PS. Thank you for the super cute merchandises, @line.indo! ❤❤❤ #LINEConcertxSurabaya
%d bloggers like this: