Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

KUE KERING KESUKAAN: Nuna’s Koekjes [@NunasKoekjes]


Jadi yah, Natal kemaren gue sempet mesen beberapa kaleng kue kering setelah sebelumnya nyoba dari Muty, namanya Nuna’s Koekjes. Waktu itu Muty lagi ngebawain yang Bananatella, pas gue baru nginyem gue langsung mekik, “APAAN NIH KOK ENAK BANGET?!”

nuna's (2)

Lalu gue pun histeris πŸ˜† Nah, menjelang Natal 2013, Nuna’s Koekjes sempet bagi-bagi sampler gitu buat beberapa orang terpilih yang ngetweet ke mereka, setelah gue coba-coba itu samplenya, makin suka dong gue, akhirnya gue pesen beberapa untuk gue sendiri dan untuk kado temen.

nuna's (1)

Selain pesen si Bananatella tadi, gue juga pesen Cheese Sago. Gue pikir ya selama ini si Bananatella ini udah nggak ada matinya alias nggak ada lawan… ternyata… CHEESE SAGO-NYA ENAKNYA TIGA KALI LIPAT! *setres*

nuna's (3)

BANANATELLA

nuna's (4)

CHEESE SAGO DARI SURGA!

Maaf ya kalo gue pengen makan sesuatu biasanya semua jadi kepslok πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜† Tapi yang lain juga enak-enak, loh! Ada juga Cheese Oregano yang juga nggak kalah enaknya ya awloh *_* Pokoknya kalian harus coba sendiri, deh… liat aja di websitenya πŸ˜€ Selamat memesan dan menggila! πŸ˜†

Nuna’s Koekjes

Premium Homemade Cookies from Finest Ingredients

Address:Β Jl. Cempaka Putih Timur IV/17, Jakarta

Phone: 021 – 4246539

Twitter: @nunaskoekjes

Order: nunaskoekjes@gmail.com

Website:Β http://nunas-koekjes.com/

Advertisements

5 comments on “KUE KERING KESUKAAN: Nuna’s Koekjes [@NunasKoekjes]

  1. Marialc
    March 12, 2014

    Aku lapaaar liatnyaaaaa T.T

  2. sarahandhercloset
    March 12, 2014

    Setujuuuuu aku suka banget cheese sago-nyaaa ❀

  3. icha
    March 13, 2014

    Bahaya nih, gue lgsg browsing aja dulu dan mesen.
    *berharap mereka ga mo deliver di luar pulau Jawa*

    • Teppy
      March 13, 2014

      aseeeeek! enakbanget lohhhhhh!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 11, 2014 by in Uncategorized.

Archives

Blog Stats

  • 2,399,577 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 7,301 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

Some say it with flowers, we say it with tumpeng (again 🀣). Kicking off another big project to close this year πŸ‹πŸ‹πŸ‹ Posting this because I miss you (and our foul mouths when we're together 🀣) so much. πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Have a good week ahead πŸ’‹#Monday I've lost count on how many coffee shops there are in SCBD-Senopati, but this recently opened one has surely caught my attention because not only they serve #coffee, they also provide Indonesian comfort food (a.k.a masakan rumahπŸ‘Œ) and snacks and they're all affordable! #hallelujah

#teppyscoffeeshoplist #weekend #coffeeshopoftheworld #coffeeshop #cafeyouneed First time making my own cup of #coffee & latte art, thanks to @muhammadaga as our "guru" at #iflixfilkop2coffeeworkshop held by @iflix.id today. I hope my little mission of no longer being just a #coffeeshop hopper, but rather someone who actually understands the whole process in coffee-making journey down to the very last detail, will slowly but surely come to realization. At least starting today. πŸ‹ Thanks so much for the great knowledge, insights, and practices you delivered today @muhammadaga, and most of all for the learning opportunity @iflix.id! Also, you guys can now stream @filkopmovie 2 on iflix. Get on itπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ #weekend #workshop La Mouette, a little Japanese #bakery at "Little Tokyo," Melawai. Very affordable, serves #coffee, and sells the best, softest, caramel #pudding (last photo). Another good thing is that they're open from 7am to 9pm! It is located right behind Melawai Plaza. They got no wi-fi yet but they have 2 tables inside with power plugs and the place is quiet, so if you want to work or have some downtime, come come! (PS. the bread's great and their coffee is not bad at all)

#teppyscoffeeshoplist #coffeeshop #cafeyouneed #coffeeshopoftheworld #cafe #weekend
%d bloggers like this: