Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Destroy What Destroys You


Picture taken from here Just when you think the universe is never on your side, it suddenly became your best buddy.  Now I believe in that saying, that time will … Continue reading

March 28, 2014 · 2 Comments

United Colors of Belitong – #explorAceCORE


Ini sebenernya gue belum sempet nulis aja sik, jadi ik pajang foto-foto aja dulu yah, nyahahaha *digampar* Untuk ukuran trip 4 hari, kegiatan yang kami lakukan seruuu banget! Tripnya udah kayak … Continue reading

March 28, 2014 · 4 Comments

Belitong #ExploraceCORE, Here I Come!


Gonna spend the next 4 days exploring Belitong’s local delicacies and of course… soak myself up by the beach. Keep following my adventure in #ExploraceCORE! Will update you in a … Continue reading

March 22, 2014 · 2 Comments

Hold me close and hold me fast…


I can’t move on from this song…  Written so beautifully, I highlighted my favorite line 🙂   La Vie en Rose Hold me close and hold me fast The magic … Continue reading

March 17, 2014 · 3 Comments

BEST MEXICAN FOOD: Hacienda Mexican Bar & Grill


Beberapa minggu lalu gue dan cewek-cewek di kantor gue mutusin buat girls night out di restoran ini. Biasa, sindrom sok kaya abis gajian kan (lalu 10 hari kemudian jatuh miskin … Continue reading

March 12, 2014 · 9 Comments

STREET FOOD: Ketoprak Telor Benhil


Secara Benhil itu gudangnya makanan ya, mak, jadi ini gue kasih tahu lagi salah satu makanan pinggir jalan yang enak dan murah di Benhil, yaitu Ketoprak Telor! Lokasinya ada di … Continue reading

March 12, 2014 · 6 Comments

Lena Dunham Said It!


Photo taken from here. “Don’t wait around for someone else to tell your story. Do it yourself, by whatever means necessary. We live in this golden age of accessible technology: … Continue reading

March 12, 2014 · Leave a comment

KUE KERING KESUKAAN: Nuna’s Koekjes [@NunasKoekjes]


Jadi yah, Natal kemaren gue sempet mesen beberapa kaleng kue kering setelah sebelumnya nyoba dari Muty, namanya Nuna’s Koekjes. Waktu itu Muty lagi ngebawain yang Bananatella, pas gue baru nginyem … Continue reading

March 11, 2014 · 5 Comments

Feeling Artsy at ARTOTEL Jakarta


Bulan Januari lalu gue sempet ngadain workshop kantor di Artotel Thamrin, Jakarta. Buat yang belum tahu, ini tuh cabang hotel yang artsy yang di Surabaya itu loh, hotelnya masih baru, … Continue reading

March 11, 2014 · Leave a comment

COFFEE TIME: Getback Coffee


Malam natal tahun lalu abis potong rambut di Johnny Andrean ITC Fatmawati, gue dan Naniet, duo jomblo yang tak punya arah dan tujuan alias belum pengen pulang ini pun nyari … Continue reading

March 10, 2014 · 2 Comments

Archives

Blog Stats

  • 4,495,857 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 33,058 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter