Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

EATING OUT: Harta Terpendam di Family Mart!


Kalau kalian perhatiin, berbagai convenience store sekarang banyak banget yang nyediain makanan jadi… dan surprisingly enak-enak! Salah satunya si Family Mart ini nih 😀 Pertama kali nyobain gue langsung suka. Jadi mereka tuh jual Yakitori (sate ala Jepang) dan Crispy Chicken Skin yang udah murah, enak pula!

familymart

Foto dari sini

Favorit gue adalah beli nasi panas dan minta ditaburin nori (rumput laut) tapi jangan sampe nasinya dikasih kecap, jadi bilangin masnya, biar nasinya nggak benyek dan rasanya nggak kemanisan. Udah beli nasi, beli juga yakitorinya, terus tambahin kulit ayam goreng crispy yang sekantung kecilnya cuma Rp 6,000. Kenyang, murah, enak! 😀

Gue nggak tau persebarannya si Family Mart ini ada di mana, yang pernah gue datengin tuh yang di Pejaten, Mahakam, sama Thamrin Residence. Selamat hunting dan selamat mencoba!

Yakitori

Huwooo~~~

Yaki

Krenyes krenyes! Photo by Atri (@chroniclea3)

Advertisements

4 comments on “EATING OUT: Harta Terpendam di Family Mart!

  1. Ananda Hanafiah
    February 7, 2014

    salah satu menu makan siang favorit pas bokek.. mursida dan enaaaak! selain Pejaten, Mahakam, sama Thamrin Residence ada juga di cipete, pas belokan darmawangsa kak..

    • Teppy
      February 7, 2014

      *catet* favorit banget iniiii!

  2. saratunas
    February 7, 2014

    Mauuu 😂😂😂
    Ngeces jadinya :))

  3. achie
    February 8, 2014

    Mac and cheesenya enak juga Tep. Ya jangan diarep kayak resto lah ya hahaha, tapi buat ukuran convenience store mah ini enak! Gue suka beli yg di cibubur, sebelahnya yoshinoya..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 7, 2014 by in Eatery, Food, Makaaan!, Rekomendasi, Resto, Review and tagged , , , .

Archives

Blog Stats

  • 2,354,068 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 7,028 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

some shots from last night's visit.

#teppyscoffeeshoplist #bkk #bangkok #thailand #coffee #coffeeshop #coffeetime #coffeeshopcorners #coffeeshopoftheworld #cafeyouneed 2017 marks the 9th year of my corporate career pursuit, and the past 2+ years with #aCommerce have got to be the most dynamic phase of my journey so far. With all its upsides and downsides, this one offers another spectrum of challenge and level of speed, to which it makes every break and #travel I took so rewarding. It has been a fun ride.

Here's to leveling up both my personal and professional game 💪(and for aCommerce too!) Earlier today: Made a quick stop before going up to my office floor.

#teppyscoffeeshoplist #bangkok #bkk #Thailand #cafeyouneed #coffeeshopoftheworld #coffeeshopvibes #coffee #coldbrew #roastbkk #coffeeshopcorners #Friday nite #coffee ☕

#teppyscoffeeshoplist #bangkok #bkk #thailand #cafeyouneed #coffeeshopoftheworld #coffeeshopcorners #coffeetime  #koffietijd #coffeeshopvibes finally hitting the end of work week. yayers. #TGIF Warehouse inspection. 🦄
Got to check out our 20,000 sqm mega fulfillment center today. 👯

#Bangkok #bkk #thailand #werk
%d bloggers like this: