Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

A Christmas Miracle, A Brilliant Marketing: WestJet


Jadi tadi gue ngelihat adek gue, Donna, ngeshare link youtube ini di Facebook. Berhubung gue ini anaknya gampang terharu dan suka banget sama hal-hal “manis,” begitu adek gue tulis “too sweet” sambil berbagi linknya, gue serta merta langsung buka.

Dan ternyata emang manis beneran :’) Aduuuuh… gue cinta banget deh kalo udah urusan “menghangatkan hati” orang dengan pendekatan personal. Adalah WestJet, sebuah low cost airline dari Kanada yang kayaknya tiap tahun selalu punya promo Xmas lucu, dan tahun 2013 ini mereka bikin hal manis seperti di bawah ini… 🙂 Gimana customer nggak seneng dan makin setia sama airline ini 🙂 Simak grasa-grusunya dan betapa “manis”nya tim mereka 😀 And see those customers’ faces!

Happy watching!

Advertisements

12 comments on “A Christmas Miracle, A Brilliant Marketing: WestJet

  1. Nina
    December 11, 2013

    Merindiiiiiing gw :’)

  2. diendoetz
    December 12, 2013

    aku mewek….hiks. thanks for sharing tep

    • Teppy
      December 12, 2013

      sama-sama, neng :*

  3. icharizha
    December 12, 2013

    The customers’ faces. Priceless! *nangis* :’)

  4. liamarta
    December 12, 2013

    Aku terharu mbaaa, sampai mewek. Super sweet banget ini maskapainya. Hiks.. :’) thanks for sharing mba Teppyyy 🙂

    • Teppy
      December 12, 2013

      manis banget, yaaa :’) sama-sama, mbak Lia 🙂

  5. ana
    December 12, 2013

    aaaaakk.. sweet bangett.. :’)

  6. cincul
    December 14, 2013

    Mewek aku tepppp :”)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on December 11, 2013 by in Sweet Things, Too Cute, Wishes, Youtube and tagged , , , , , , , .

Archives

Blog Stats

  • 2,170,304 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6,621 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

eat. sleep. chill. repeat. #bali but first, #coffee (sebelum 🐽)
#teppyscoffeeshoplist i love the color orange so so much, i kept walking back and forth looking at this babe. 😍 fix target THR 😂 #oranjeboven lol #cappuccino takeaway 🐻 ☕ #teppyscoffeeshoplist mumsky 🌟 forever in my mind, forever my sweet escape. if nothing works out here, i hope my path will lead me to where my mind wants me to be.
%d bloggers like this: