Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

2013 in review


The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2013 annual report for this blog. Here’s an excerpt: The Louvre Museum has 8.5 million visitors per year. This blog was viewed about … Continue reading

December 31, 2013 · Leave a comment

BEST OF 2013!


It’s the very last day of 2013 and just like everybody else, I would like to look back and highlight some of the best moments of my year. And the … Continue reading

December 31, 2013 · 1 Comment

DESSERT TIME: Ron’s Laboratory


Kalo kalian udah sering denger soal nitrogen ice cream yang lagi ngehip itu, Ron’s Laboratory adalah tempat es krim nitrogen pertama yang gue coba dan sukses bikin gue pengen nyobain … Continue reading

December 31, 2013 · 6 Comments

The Wrong Guy


For 26 years that I’ve lived, I can firmly say that my single days (so far) are the best… because my relationships always fell apart and ended up miserably. Four of … Continue reading

December 30, 2013 · 36 Comments

Stuff Dutch People Like


Ordered this as my own Xmas present a month ago all the way from Amsterdam and it arrived yesterday. This book is written by a Canadian woman who have lived … Continue reading

December 29, 2013 · 2 Comments

Sekilas dari Kumpul Penulis & Pembaca 2013


Sama Haqi! Hari Minggu, 22 Desember 2013 lalu, sebagai penulis baru dari Gagas Media, gue diajak untuk ikut meramaikan eventnya Gagas Media, Bukune, dan Panda Media (ketiga penerbit ini satu … Continue reading

December 27, 2013 · 6 Comments

Merry Christmas 2013!


Merry Christmas, Everyone! :*  

December 25, 2013 · Leave a comment

I Cut My Hair…


…now I look like a Polwan 😆 So refreshing though, and I really need it… after all it’s gonna grow again :3

December 25, 2013 · 4 Comments

WINNERS: The Freaky Teppy Book Giveaway


Hi semuanya! Terima kasih banyak untuk yang udah ikutan #thefreakyteppyquiz di Twitter kemarin. Kalau gue itung-itung, yang ikutan ada sekitar 45 orang dan gue cuma bisa pilih 5 orang, jadi … Continue reading

December 18, 2013 · 4 Comments

MEET ME: Kumpul Penulis & Pembaca Gagas Media 2013


Halo semuanya! Gagas Media lagi ngadain acara seru nih buat para penulis dan pembaca, namanya Kumpul Pembaca & Penulis 2013 yang akan diadain hari Minggu ini, 22 Desember 2013… SEHARIAN! … Continue reading

December 18, 2013 · Leave a comment

Archives

Blog Stats

  • 4,518,801 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 33,066 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter