Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Cafe De Burse: Ladies Night, Every Night!


Cewek-cewek, kalo abis ngantor setres pengen minum, atau weekend malem pengen chill out, nih ada promo Ladies Night setiap malem di De Burse. Model tempatnya kayak pub gitu, satu manajemen sama De Hooi, dan letaknya di lower ground Equity Tower, SCBD. Nggak usah khawatir kalo nggak mau minum alkohol, minuman yang biasa juga diskon 50% kok. Menyenangkan bukaaan? Kalo nggak salah tiap hari Selasa sama Jumat ada live band. Maaf kalo salah info, ye. Lupa-lupa inget.

Selamat minum-minuuum! Setiap hari jam 6-9 malam! *GULP*

Ladies Night

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on November 20, 2013 by in Cafe, Drinks, Rekomendasi, Resto, Review and tagged , , , .

Archives

Blog Stats

  • 3,895,399 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 23,177 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

There was an error retrieving images from Instagram. An attempt will be remade in a few minutes.

%d bloggers like this: