Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

The Best La Mian at Paradise Dynasty


La Mian Paradise

Pork Ribs La Mian di Paradise Dynasty Plaza Senayan Lt. 5

Harga IDR: 72,000

Rasa: ENAK BANGEEET! Kaldu kuahnya enak BUANGET, gurihnya pas dan tentu saja pas banget kalo dipaduin sama kegaringan Pork Ribsnya. Aduh enak banget lah pokoknya :9

Jangan khawatir kalo nggak bisa makan babi, ada menu lain juga kok yang pake daging sapi/ayam.

Kata orang-orang sih, selain La Mian ini, Ayam Szechuannya juga enak banget. A must try!

SELAMAT MAKAN!

Advertisements

5 comments on “The Best La Mian at Paradise Dynasty

  1. Melissa Octoviani
    November 15, 2013

    ga cobain xiao long bao nya tep? itu juga enaaaaaaakkkk banget….

    • Teppy
      November 15, 2013

      nggak neng, hihi…

  2. Andy William
    November 18, 2013

    Gue waktu itu makan szechuan la mian nya juga endes… Kalo xiao long bao udah kelar deh, paradise ini juara… Gue pernah makan berdua sm temen gue abis 2 porsi xiao long bao yg gede, plus sharing la mian dan side dish lainnya…

    • Teppy
      November 18, 2013

      baiklaaah, nanti ik coba!

  3. nonaaling
    November 29, 2013

    kak teppy…ini resto favorit papaku….kalo ke jakarta dia selalu pengen makan di sini. coba crispy ducknya deh…endes bambang mak…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on November 15, 2013 by in Eatery, Rekomendasi, Resto, Review and tagged , , , , .

Archives

Blog Stats

  • 2,170,304 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6,621 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

eat. sleep. chill. repeat. #bali but first, #coffee (sebelum 🐽)
#teppyscoffeeshoplist i love the color orange so so much, i kept walking back and forth looking at this babe. 😍 fix target THR πŸ˜‚ #oranjeboven lol #cappuccino takeaway 🐻 β˜• #teppyscoffeeshoplist mumsky 🌟 forever in my mind, forever my sweet escape. if nothing works out here, i hope my path will lead me to where my mind wants me to be.
%d bloggers like this: