Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Who You Love


My girl she ain’t the one that I saw coming  Sometimes I don’t know which way to go  And I try to run before but I’m not running anymore  Because … Continue reading

November 27, 2013 · 2 Comments

EATING OUT: Roast Woods, Kuningan Village


Kalo kalian butuh variasI tempat hang out baru yang (agak) nggak di tengah-tengah dan tempatnya nggak terlalu besar, mungkin kalian bisa coba Roast Woods. Letaknya di The Kuningan Village (belakang … Continue reading

November 26, 2013 · 1 Comment

Early Morning at Motel Mexicola, Bali


it was quite early for lunch and too late for breakfast where Naniet and I have had our brekkie at a resto nearby. So we decided to take a stroll … Continue reading

November 22, 2013 · 7 Comments

Life Oh Life


Life is so funny sometimes. First, I see how karma works and boy, it feels so good to have the last laugh. You used to think your life will be … Continue reading

November 21, 2013 · 1 Comment

Weekend Berdosa di Bandung


Manalah mungkin gue nggak bikin dosa di Bandung kalo makanannya enak-enak semua kayak gitu… Jadi nih, akhir bulan Oktober lalu gue mencanangkan trip tahunan gue ke Bandung untuk ngunjungin Shasy … Continue reading

November 21, 2013 · 11 Comments

Cafe De Burse: Ladies Night, Every Night!


Cewek-cewek, kalo abis ngantor setres pengen minum, atau weekend malem pengen chill out, nih ada promo Ladies Night setiap malem di De Burse. Model tempatnya kayak pub gitu, satu manajemen … Continue reading

November 20, 2013 · Leave a comment

I Swear, I Lived


I immediately fell in love with this song the first time I listened to it. You know sometimes you think you feel so helpless that nobody or nothing could  give … Continue reading

November 18, 2013 · 2 Comments

The Best La Mian at Paradise Dynasty


Pork Ribs La Mian di Paradise Dynasty Plaza Senayan Lt. 5 Harga IDR: 72,000 Rasa: ENAK BANGEEET! Kaldu kuahnya enak BUANGET, gurihnya pas dan tentu saja pas banget kalo dipaduin … Continue reading

November 15, 2013 · 5 Comments

DESSERT TIME: Pannacotta Etc


Kemaren malem gue dan Chacha nyobain tempat dessert baru di Pacific Place, namanya Pannacotta Etc. Mungkin udah ada yang familier, karena katanya Pannacotta Etc ini tadinya jualan online atau by phone. Kalian … Continue reading

November 15, 2013 · 7 Comments

Gelato Day in Rome


Not having gelato in Rome is practically a sin. So of course I made sure I had one during my trip last May! This was from one of the best … Continue reading

November 12, 2013 · 1 Comment

Archives

Blog Stats

  • 4,498,027 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 33,059 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter