Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Best Dark Chocolate Ice Cream at Better Chocolate Than Never!


Buat pecinta dark chocolate DAN es krim, menurut gue es krim dark chocolate terenak yang pernah gue coba adalah es krimnya si Better Chocolate Than Never. Berlokasi di Senopati, tadinya tempat ini namanya Awfully Chocolate (dulu pernah gue review di sini), tapi setelah ganti kepemilikan, maka manajemen, branding, dan resepnya pun diganti, walaupun mereka tetap bermain di bahan yang sama: dark premium chocolate.

 Better Chocolate Than Never (6)

Better Chocolate Than Never (1)

Dengan harga satu scoop sebesar Rp 28,000, mungkin terkesan mahal, tapi beneran worth it kok sama harganya, enak banget! Teksturnya lembut dan rasa coklatnya “kaya” banget. Yum!

Better Chocolate Than Never (2)

Kalo pengen nyobain yang lain, mereka juga ada cake, chocolate, sama cupcake. Cupcakenya ini katanya yang paling digemarin adalah Strawberry dan Black Cupcake, tapi kata temen gue yang Green Tea juga enak, soalnya frostingnya rasanya kontras sama cupcakenya yang dari dark chocolate, jadi pas gitu campurannya. Sementara yang black cupcake buat mereka yang emang ekstrim/doyan banget sama rasa dark chocolate itu. Kalo nggak suka-suka amat sama dark chocolate, buat gue produknya masih bisa dikonsumsi sih, masih enaklah untuk pecinta coklat pada umumnya.

Better Chocolate Than Never (3)

Better Chocolate Than Never (4)

Selamat mencoba ya! 🙂

Advertisements

6 comments on “Best Dark Chocolate Ice Cream at Better Chocolate Than Never!

  1. jesseb2013
    September 12, 2013

    sounds amazing!

  2. TUKANG CoLoNG
    September 12, 2013

    foto wajah mbaknya mana… *o*

  3. sely
    September 29, 2013

    oh ini ganti nama toh.. worth to try, pecinta dark chocolate banget

  4. Kalindi Jo
    October 3, 2013

    haiii… bacanya bikin ngiler deh.. boleh gak di share tulisannya?

  5. Kalindi Jo
    October 4, 2013

    thank you Teppy ^.~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Archives

Blog Stats

  • 2,354,068 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 7,028 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

2017 marks the 9th year of my corporate career pursuit, and the past 2+ years with #aCommerce have got to be the most dynamic phase of my journey so far. With all its upsides and downsides, this one offers another spectrum of challenge and level of speed, to which it makes every break and #travel I took so rewarding. It has been a fun ride.

Here's to leveling up both my personal and professional game 💪(and for aCommerce too!) Earlier today: Made a quick stop before going up to my office floor.

#teppyscoffeeshoplist #bangkok #bkk #Thailand #cafeyouneed #coffeeshopoftheworld #coffeeshopvibes #coffee #coldbrew #roastbkk #coffeeshopcorners #Friday nite #coffee ☕

#teppyscoffeeshoplist #bangkok #bkk #thailand #cafeyouneed #coffeeshopoftheworld #coffeeshopcorners #coffeetime  #koffietijd #coffeeshopvibes finally hitting the end of work week. yayers. #TGIF Warehouse inspection. 🦄
Got to check out our 20,000 sqm mega fulfillment center today. 👯

#Bangkok #bkk #thailand #werk Comms crew dinner 🙌🙌🙌 #aTeam #aCommerce
%d bloggers like this: