Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Sweet Treats from Minilovebites!


Malem-malem sambil ngantri Loobie, iseng nunggu di toko cupcakes mungil di Jl. Gunawarman… Gue selalu cinta Red Velvet Cupcake, nyobain yang Green Tea pun ternyata masih jauh lebih enak Red Velvet Cupcake. Well, selera masing-masing sih… belum sempet nyobain yang lain-lain karena makan satu cupcake aja ternyata udah “kenyang” sama rasanya, karena banyak krim kan ya… But I fully recommend the red velvet cupcake one, so good!Ā 

20130727_200717

20130727_200749

20130727_200800

20130727_200939Red Velvet & Green Tea, Rp 23k each

Advertisements

7 comments on “Sweet Treats from Minilovebites!

  1. Ibeth
    August 2, 2013

    Favorit gue: red velvet, cheese crumble sama yg coffee šŸ™‚

  2. Nina
    August 2, 2013

    Ya sallaaaaam salah banget gw buka blog teppy #ngileeerteeeep #tapilagipuasa

  3. liamarta
    August 3, 2013

    aku sering lihat nih di instagram, enak yah mba kayanyaa.. :9

  4. Lorraine
    August 4, 2013

    Seru banget kuenya, harganya lebih mahal daripada disini. Import kali ya bahan-bahannya.

    • Teppy
      August 5, 2013

      iya enaaaak! šŸ˜€ cobain neng! šŸ˜€

    • Teppy
      August 5, 2013

      tampaknya begitu… tp kisaran harga cupcakes di sini emang seginian, mahal sekali huhu

  5. Pingback: Review: Nyapit di @loobielobster & Nyobain yang Enak di Minilovebites | Kesukaannya Maya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on August 2, 2013 by in Cake, Cupcakes, Eatery, Food, Makaaan!, Rekomendasi, Review and tagged , , , , , .

Archives

Blog Stats

  • 2,184,073 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6,628 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

šŸ™‹šŸ™Œ What I love about holiday, #coffeeshop hopping šŸ¤ø This one's so pretty šŸ˜ #teppyscoffeeshoplist tingkat kegemasan yang tidak bisa ditolerir *remet* so good I wanna cry šŸ˜­ Remembering my teenage years in this neighborhood ā›…ā›…ā›… #snappingjakarta catching up šŸ˜˜šŸ˜˜šŸ˜˜
%d bloggers like this: