Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

He took the midnight train going anywhere…


cory

I’m still beyond heartbroken that Cory Monteith had died. I’m truly a fan and still could not believe I will not see him ever again on Glee. The whole world is mourning, such a sad, sad news for us Gleeks. The reason I watch Glee is because it is everything I pictured I had back in high school. You know, who would not kill to have a great, sweet boyfriend and sing and dance my heart out everyday with bunch of great and talented friends. How sad it would be if we lose one of them in such tragic death, especially that he is so nice and kind, on and off screen.

I could not imagine how painful his girlfriend, family, and all of the Glee fans must feel. I still hope this is only a prank and that Cory will pop out somewhere screaming “Gotcha!”

But his last smirk was what left on screen, looking all handsome and fit after his rehab. I hope you’re now all smiley too up there, Cory.

Rest in peace our Finn Hudson. Glee will never be the same without you.

Cory Monteith didn’t die, he took the midnight train going anywhere…

We love you, Cory.

Advertisements

9 comments on “He took the midnight train going anywhere…

  1. Maya
    July 16, 2013

    Akupun sedih neng. Kayaknya Glee gak bakal sama lagi tanpa Cory 😥

  2. Melissa Octoviani
    July 16, 2013

    waktu Glee 4, biarpun ceritanya uda aneh, tapi kadang masih nontonin juga gara2 ada Rachel, Finn, dan Kurt… kalo di season 5 ga ada Finn, bye bye Glee deh…

  3. Nina
    July 17, 2013

    😦

  4. windapontoh
    July 17, 2013

    “Rest in peace our Finn Hudson. Glee will never be the same without you.”
    😦

  5. tiraniandhercoffee
    July 19, 2013

    Never been this sad kalo ada seleb yang meninggal, but this one…eugh aku sampe gak nafsu buka puasa pas tau kabar ini 😦 i’ve been watching Glee since 2009 no matter how people said they’re ruining the song 😦

  6. Pypy
    July 19, 2013

    Kudu siap2in tisu yg banyak nih gue nonton Tribute to Cory Monteith besok di starworld :(((

  7. Ani
    July 21, 2013

    Aku denger berita ini, tapi ngga nyangka beneran si pemain Glee wafat. Suaranya bagus. Die so young ya…RIP.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on July 16, 2013 by in Thoughts and tagged , , , , , , , .

Archives

Blog Stats

  • 2,402,559 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 7,302 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

#coffee, cake, and some downtime. 
#teppyscoffeeshoplist #coffeeshop #coffeeshopoftheworld #cafeyouneed #coletteandlola #coffeeshopjakarta #SusahSinyalMovie, something to anticipate on December 21st!

Semenjak #NGENEST 2 tahun lalu, salah satu hal yang gue tunggu setiap menuju penghujung tahun adalah karya terbaru @ernestprakasa. And after 2 years of following his work, I've come to the conclusion that albeit he's considerably new in the industry, I think filmmaking is his forte, especially in #comedy genre. Buat gue menulis komedi itu sama sekali nggak gampang, apalagi dituangkan ke bentuk visual. Apa yang kita baca dan apa yang diadegankan gregetnya suka beda. Nah, buat gue Ernest punya kelebihan di situ, bikin script lucu & witty (yg bs lo notice dari dialog dan punchlinenya) yg jg ttp lucu ketika difilmkan 🌠🌠🌠 (maaf ya nest kalo gue sotoy 🤣) Gue suka banget sama @susahsinyalmovie! Jangan tanya bagusan mana sama film-film terdahulu karena menurut gue nggak bisa dibandingin. Sebagai penonton yg (sebenernya) nggak terlalu ekspresif tiap nonton film komedi (biasanya gue cuma nandain mana yg lucu, kurang, dan nggak lucu sama sekali di kepala sembari nonton), tanda bahwa gue suka sama satu film adalah kalo gue bs dg lepas ngakak karena jokes-jokesnya. Daaan ini sering banget terjadi ketika kemaren gue nonton. Pecah! 
Buat gue film ini lucu, menghibur, heartwarming, dekat dg kehidupan masa sekarang, receh, tp sekaligus punya "taste" alias nggak asal jadi, baik dari segi musik, set lokasi, wardrobe, warna filmnya, dan lain-lain. Milih castnya juga OK bgt. FAVORIT: semua scene yang ada Aci, Dodit, dan Asri Welas (nih ibu-ibu kenapa bisa naturally ngehe gini yak 🤣) Congrats & good luck for the umpteenth time, @ernestprakasa & @meiranastasia! You guys really make a great team! Looking forward to the next ones 💋 Come sit with me by the window, tell me how your day has been. ⛰⛰⛰ I love places that open so early! If you're looking for #coffee, #breakfast and some quite time early in the morning in Gunawarman-Senopati, this one opens from 6.30am-10pm. Yay! ☕ 
#teppyscoffeeshoplist #coffeeshopoftheworld #coffeeshop #coffeetime #cafeyouneed #coffeeshopjakarta God zegen je, mijnheer.

#snappingjakarta #bwphoto #bw #bwphotography #photography #candid #humaninterest #citylife
%d bloggers like this: