Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

An Afternoon in Camden Town


Having such a short time in the country you’ve been longing to see makes you prioritize the number of places you want to see. Well, Camden Town was one of it, of course! 😀 I love the laid-back, youthful, artsy-hippie ambiance it offers… They have lots of market selling cool and cheap stuff — although it still cannot beat Asia’s market that is, hahaha… but yeah. I love this place. Lots of street food as well ^^ One of the cool things was that we bumped into an indie band called “The King’s Parade” performing live in front of a coffee shop. The weather was nice and they sounded even nicer. Really love the music! I even bought their mini album for only 2 Pounds. You have to check them out!

Hopefully in the next one or two years I will be back here and have a long summer holiday. Amen?

??????????

8 comments on “An Afternoon in Camden Town

  1. Sofia
    July 3, 2013

    Hey, I love and miss Camden town! So lovely to see you enjoyed blue skies with puffy clouds there 🙂

    • Teppy
      July 3, 2013

      aww, thank you, Sofia! 😉

  2. Teppy
    July 3, 2013

    Reblogged this on Letters from Josephine.

  3. Rere
    July 4, 2013

    Halo Kak Teppy salam kenal 🙂

    Aku ngelink ke blog kk, seru banget bacanya, jalan2 terus ya kak hehehe 🙂

    • Teppy
      July 5, 2013

      salam kenal juga rereee! makasih ya ^^

  4. Riany
    July 4, 2013

    o-ma-gi!!! i love love love camden!!

  5. Pingback: London Days – Part 2 | Teppy & Her Other Sides

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

Blog Stats

  • 4,407,316 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 30,389 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

Not exactly an artsy fartsy person, but I love reading the thought or story behind the work. 😍 #artexhibition #art #artgallery #perthisok #perthart
#Repost @eventnarasi (@get_repost) ・・・ Ngobrol Aja Dulu Talkshow #2 hadir! Talkshow kolaboratif @narasi.tv dengan @tokopedia kali ini ngajakin kamu ikut berbagi semangat dan inspirasi! Kita akan ngobrol soal dunia perfilman Indonesia dan perkembangan industri film, bareng narasumber kece dari ragam latar belakang. Luangkan waktumu pada Kamis 28 Maret 2019 pukul 18.00-20.00 di Tokopedia Tower. Catat waktu dan tempatnya ya! So, sudah siap ngobrol asik dan nambah wawasan kamu bareng mereka? Segera registrasi di https://event.narasi.tv Limited Seat! #Narasitv #komunitasmatakita #tokopedia #NgobrolAjaDulu #MakanyaNgobrol
Tempat favorit untuk ngopi sambil ngemilin Chocolate Croissant-nya (jgn lupa minta diangetin). Seneng karena skrg ada area baru yg dibuat bak outdoor setting tapi dipakein AC (foto ke-3). #teppyscoffeeshoplist #cafeyouneed #cafe #coffeeshopoftheworld #coffeeshopvibes #☕ #coffeetime
Setiap traveling ke luar negri, gue plg suka eksplorasi kotanya pake transportasi umum (kereta/MRT/BTS/bis) karena byk tempat kece yg bisa dijangkau dari satu titik, malah kadang suka nemu kafe/tempat menarik tersembunyi. Mumpung sistem transportasi di #Jakarta jg semakin membaik, kenapa kita nggak manfaatin semaksimal mungkin? Seneng banget ada akun @darihalte_kehalte yg ngumpulin rekomendasi tempat makan/ngopi/hiburan dari setiap pemberhentian MRT/LRT/KRL/TJ. Tinggal nyambung jalan kaki/ngegojek dari sana. Bisa jd panduan utk temen-temen dari luar kota jg. 😍 #travel #explorejakarta
midsommar 🌞 #travelphotography #travel #streetphotography
Desert River Sea: Portrait of the Kimberley #art #artexhibition #perthisok #perthart #travel
%d bloggers like this: