Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Kick Ass!


Source: http://wiseblackwomen.tumblr.com/

July 30, 2013 · Leave a comment

The Nyinyirs Edisi Syariah


Setelah empat tahun berteman dan jadi keluarga besar, akhirnya ada sesuatu yang beda yang bisa Nyinyirs wujudkan untuk pertama kalinya tahun ini. Kalau biasanya kami selalu sibuk ngatur acara ketemuan, … Continue reading

July 30, 2013 · 6 Comments

Our Pleasant Stay at Aston Kuta, Bali


Dua minggu lalu, gue dan Naniet, duo jomblo tukang makan dan jalan-jalan ini kembali menunaikan rencana traveling tengah tahun kami ke Bali. FYI, tiket ke Bali pas bulan puasa selalu … Continue reading

July 29, 2013 · 16 Comments

He took the midnight train going anywhere…


I’m still beyond heartbroken that Cory Monteith had died. I’m truly a fan and still could not believe I will not see him ever again on Glee. The whole world … Continue reading

July 16, 2013 · 9 Comments

All About Indonesian Delicacies at RM Nusa Indah


Buat yang kangen masakan dan jajanan atau oleh-oleh khas Indonesia, nggak usah jauh-jauh ke propinsi asalnya karena kita punya… Rumah Makan Nusa Indah! Mungkin sebagian besar dari kalian udah pada … Continue reading

July 9, 2013 · 17 Comments

Frangipani Cafe & Its Famous Crumble Pie


Kalau pengen ngeteh-ngeteh sore atau cari sarapan yang enak dan nggak terlalu berat, di Jalan Cikajang No. 63, Jakarta Selatan ada sebuah kafe  kecil yang bisa jadi pilihan untuk kalian. … Continue reading

July 8, 2013 · 11 Comments

Bed of Beautiful Flowers at Keukenhof


Kalo berencana ke Belanda pas musim semi, sebaiknya kalian main-main ke Keukenhof juga. Keukenhof ini tuh kebun bunga terbesar di dunia. Emang deh nih tempat guedeee banget, luasnya kira-kira hampir … Continue reading

July 5, 2013 · 13 Comments

Good Writing vs. Talented Writing


Though they have things in common, good writing and talented writing are not the same. […] If you start with a confused, unclear, and badly written story, and apply the rules of good … Continue reading

July 3, 2013 · 2 Comments

An Afternoon in Camden Town


Having such a short time in the country you’ve been longing to see makes you prioritize the number of places you want to see. Well, Camden Town was one of … Continue reading

July 3, 2013 · 8 Comments

Archives

Blog Stats

  • 4,599,246 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 36,264 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter