Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

FRANCE: The Bucket List


During my visit to France, I have crossed two items on my bucket list. My first time in Eiffel was way back in 2007, so I thought this time I should do a different pose, ya know? If six years ago I only stood and smiled ’cause I finally saw one of the most popular landmarks in the world, why not make an “annoying,” “snobbish,” pose this time, just for the sake of it. πŸ˜†

So there ya go… I laid down on the park in front Eiffel and chilled… LIKE. A . BOSS.

Don’t slap me please. πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜†

eiffelbucketlist

The second one was that I finally got to see Versailles Palace! It is sooo huge you won’t finish seeing everything in one day. So I just chose the main thing I wanted to see: the palace itself (or as the French call it, “ChΓ’teau deΒ Versailles). I skipped wandering around their beautiful garden, saving it for next time. This palace is located in Versailles, about 20 km southwest from Paris. I came here on Monday and even on weekdays the line was CRAAAZY! Gaaah! So yah, I’m giving you a heads up. The entrance ticket to the palace is about 15 Euro. It’s better if you buy it online here.

So what about it then?

The palace is extremely gorgeous and just… huge. You can see how grand the lives of those royals were, my God. How much money can one have, really?! I thought to myself why the hell would anyone build something this grand and artsy and complicated, I bet all of those royals must not have anything to do at all but they had loads of cash. So they just built, built, and built… et voila!

A state of the art Palace complex bigger than Vatican City.

Anyway, let’s just see for yourself then πŸ˜€

 

Advertisements

14 comments on “FRANCE: The Bucket List

  1. Teppy
    June 25, 2013

    Reblogged this on Letters from Josephine.

  2. Melissa Octoviani
    June 25, 2013

    jadi inget film marie antoinette… bagus banget ya…

  3. icharizha
    June 25, 2013

    Omaygat, bagus banget yaaa… Someday I will be there too. Amin ya Tuhaaaan! πŸ˜€

    • Teppy
      June 25, 2013

      amiiin, amin, amiiiin, ichaaa πŸ˜€

    • Teppy
      June 25, 2013

      amiiin, amin, amiiiin, ichaaa πŸ˜€

  4. yuni
    June 26, 2013

    kereeen!!! berasa kaya balik ke jaman dulu ga sih, pas lu di dalem tepp?

    • Teppy
      June 26, 2013

      hahaha. iyaaaa! cuma outfit aja kurang mendukung :p

  5. The Sanguine
    June 27, 2013

    Teppy, 15 euro itu udah boleh masuk ke seluruh tempat nya kan? Nggak cuma bbrp bagian tertentu trus ntar kalo masuk ruangan2 tertentu mesti bayar lagi?

    • Teppy
      June 27, 2013

      iya di seluruh istananya kok πŸ™‚ kalau taman baru bayar lagi πŸ™‚

  6. Desti
    June 29, 2013

    Kakak Teppy… I’ve been reading your blog for months dan ini pertama kalinya saya resmi IRI LEVEL 10! (kripik singkong kali ah level2an:D) Itu… ituuuhh… tiduran di depan Eiffel??? Eiffel kak, Eiffel….!! Hiks… *mewek di pelukan Siwon* *okeh abaikan* πŸ˜€

    Eniweiiii… Seneng banget baca postingan tentang Europe Trip-nya, helpful banget… soalnya ngebahas dr plan2 sampe udah disananya… Hope someday I’ll be there too… Mamacieh kakaknya….:)

    • Teppy
      June 30, 2013

      ahahaha… makasih ya neng, senang kalo bisa membantu dan memotivasi ^^ amin pasti bisa ke sana someday soon! πŸ˜‰

  7. tiraniandhercoffee
    July 12, 2013

    Someday..soon..I’ll be there too teh!amiiin!
    Ah u have such a good life :’D

    • Teppy
      July 16, 2013

      amiiiiiiiiiiiin, amin untuk semuanya πŸ˜€

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Archives

Blog Stats

  • 2,199,121 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6,700 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

What is #Starbucks Reserve? What's the difference with the regular #Starbucks? I went to check out the #vibe at Plaza Senayan, Plaza Indonesia, and Pakubuwono. Head to my blog (address on bio) to read my "report" πŸ˜„ #blog #blogger #blogging #coffeeshop #coffeetime #coffeecorner #coffeereview #teppyscoffeeshoplist #starbuckscoffee #starbucksindonesia #starbucksid #starbucksreserve Menurut gue utk ukuran sebuah kota, #Adelaide itu biasa aja. Kecil dan sepi, agak kebanting sama #Melbourne, #Sydney, bahkan #Perth (again, in my opinion). TAPIII... Kalo nyetir ke luar kota alias #roadtrip, banyak tempat-tempat seru dg pemandangan cantik yg bisa kita eksplorasi, apalagi kalo suka ngewine 😍 Salah satunya #BarossaValley ini. Barossa Valley adalah daerah penghasil #wine terkenal di #Australia selatan, sekitar 1-1.5 jam dari pusat kota Adelaide. Paling seru sih #lunch sambil nyobain berbagai macam wine dari berbagai #winery di sini, atau sekalian beli bawa pulang, harganya terjangkau (kalo dibandingin Indonesia yaiyalahya 🀣), misalnya ke Seppetsfield atau Pensfold πŸ’ƒ terus sambil road trip berhenti-berhenti buat foto gini πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ #LiveAwesome #LiveMoreSociety #DBSxKartupos #travel #visitaustralia #southaustralia Heart cracks open... From the upcoming #book: "27 days of heartbreak" by my talented friends:

Stella (@konnyaku) the writer. Marisa (@marzland), the illustrator.

SO PROUD OF YOU, GIRLS ❀

#the27days 
visit:
www.27daysofheartbreak.com 🌟🌟🌟 If you wanna try to #LiveSmart, for example: #traveling near and cheap for a quick #weekend getaway (esp. peeps in Jabodetabek in this case), Curug Barong in #Bogor can be one of the easy choices.

Lokasinya nggak terlalu jauh dari #Jakarta. Tinggal keluar tol Sentul dan mengarah ke Jungleland lalu belok kanan menuju Desa Babakan Madang, terus tinggal #offroad dan #trekking ke sana, deh. (won't take too long). Di jalan menuju ke sana jg banyak curug lainnya yg aksesnya bahkan lebih mudah, tapi gue suka si Curug Barong ini karena agak "pelosok," air super jernih, dan pemandangan ketika trekking baguuus 😍 Belum lg udara segernya. Biaya parkir dan biaya masuk curug jg nggak akan lbh dari 20rb. Kalo laper, ada warung mie instan murah meriah. πŸ’ƒ

TIPS: Kalo weekend lbh baik dtg pagi banget (jam 6an udh di sana) biar gak keburu rame, kalo #weekdays sih bisa siangan dikit. Jgn lupa jg tetep jaga kebersihan, krn kecenderungan turis lokal yg ke sana kdg msh suka buang sampah sembarangan di pinggir sungai πŸ‘Š #LiveKind and take care of our environment πŸ˜„

#LiveMoreSociety #DBSxKartupos #travel #LiveWell #LiveAwesome #waterfall Some jobs. #citylife #jakarta #candid #snappingjakarta #candid #photography #streetphotography My favorite page from @the27days (27 Days of Heartbreak, the #book). I used to read the #blog religiously 5 years ago and I remember this sentence.

That phase when a heartbreak is no longer a fresh wound and you start to forget his/her face... not exactly the feeling, though.

Can't wait for this book to be published (SOON) 😍
Check out their #website: 27daysofheartbreak.com
#the27days
%d bloggers like this: