Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Sometimes…


I feel like I’m entrapped between cultures and was born at the wrong place where my way of thinking is completely the other way around from the place that raised me. So confusing I feel like I’m walking with an invisible chain.

And so I ran as fast as I could just to break that chain.

2 comments on “Sometimes…

  1. windapontoh
    July 3, 2013

    Reblogged this on WINDA & HER STORIES and commented:
    As Oliver told me, “It’s difficult for parents to accept that there’s a time the kids become smarter than the parents.”

    And I said, “Parents’ thoughts are always the most important thing for deciding something because I am still a baby for them.”

    “At one point of their lives, parents would have to understand that their kids need their space and should have their own lives as well. That does not mean we forget them or love them less. For we know someday it will happen to us too.”

  2. fika
    July 25, 2013

    emang tepppyyy
    setuju level tujuh dehh

    gak ngerti gw kadang kalo liat betapa gampangnya orang di kota ini buang sampah di jalanan, ngeludah atau pipis sembarangan. Belom lagi berhenti sembarangan dan nyetop angkot atau kopaja suka2 hatiii

    mungkin masalah macet di kota ini bisa terurai dengan sendirinya ketika orang2 lebih disipilin dan sayang dengan dirinya sendiri.

    just a though

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 7, 2013 by in Thoughts.

Archives

Blog Stats

  • 4,406,972 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 30,389 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

Not exactly an artsy fartsy person, but I love reading the thought or story behind the work. 😍 #artexhibition #art #artgallery #perthisok #perthart
#Repost @eventnarasi (@get_repost) ・・・ Ngobrol Aja Dulu Talkshow #2 hadir! Talkshow kolaboratif @narasi.tv dengan @tokopedia kali ini ngajakin kamu ikut berbagi semangat dan inspirasi! Kita akan ngobrol soal dunia perfilman Indonesia dan perkembangan industri film, bareng narasumber kece dari ragam latar belakang. Luangkan waktumu pada Kamis 28 Maret 2019 pukul 18.00-20.00 di Tokopedia Tower. Catat waktu dan tempatnya ya! So, sudah siap ngobrol asik dan nambah wawasan kamu bareng mereka? Segera registrasi di https://event.narasi.tv Limited Seat! #Narasitv #komunitasmatakita #tokopedia #NgobrolAjaDulu #MakanyaNgobrol
Tempat favorit untuk ngopi sambil ngemilin Chocolate Croissant-nya (jgn lupa minta diangetin). Seneng karena skrg ada area baru yg dibuat bak outdoor setting tapi dipakein AC (foto ke-3). #teppyscoffeeshoplist #cafeyouneed #cafe #coffeeshopoftheworld #coffeeshopvibes #☕ #coffeetime
Setiap traveling ke luar negri, gue plg suka eksplorasi kotanya pake transportasi umum (kereta/MRT/BTS/bis) karena byk tempat kece yg bisa dijangkau dari satu titik, malah kadang suka nemu kafe/tempat menarik tersembunyi. Mumpung sistem transportasi di #Jakarta jg semakin membaik, kenapa kita nggak manfaatin semaksimal mungkin? Seneng banget ada akun @darihalte_kehalte yg ngumpulin rekomendasi tempat makan/ngopi/hiburan dari setiap pemberhentian MRT/LRT/KRL/TJ. Tinggal nyambung jalan kaki/ngegojek dari sana. Bisa jd panduan utk temen-temen dari luar kota jg. 😍 #travel #explorejakarta
midsommar 🌞 #travelphotography #travel #streetphotography
Desert River Sea: Portrait of the Kimberley #art #artexhibition #perthisok #perthart #travel
%d bloggers like this: