Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Officially Jacked by Afrojack!


Afrojack Jacked Tour was an awesome rave party brought to you by Kuta Entertainment in collaboration with Soundbox (which first event I hosted last year). To think that this was their very first event, it was kind of unbelievable that more than 19,000 people came to Ecopark that night. Personally, this is by far the best rave party I have ever been to in Indonesia. The lay out of the venue, the VVIP & VIP arrangement made perfect sense, the gimmicks, the sound system, the visuals/multimedia animation. It was crowded but the visitors comfortably had a room to move around with lots of stalls for you to look at, or even a tunnel of light by Absolute Elyx for peeps to take pictures. I did not experience the same when I went to Guetta.

And ummm, you know how handsome DJs usually get even hotter when they’re on stage? Afrojack is one of ’em. I mean, look at those arms… πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜† It’s not Teppy if her post is not hormonal πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜†

afro7

afro5

afro4

afroxca]

The line-ups were undoubtedly wicked as well:

afro11

DJ Mikey Moran – Indonesia

afro12

afro13

DJ Apster – Holland

afro2

DJ Quintino – Holland

afro14

Shermanology – Holland

anggerdimas12

anggerdimas

Angger Dimas – Indonesia

And some sneak peeks of the awesome night:

DSCN9379

??????????

??????????

afro1

afroxx

afro9

afroxxx1

afroxxeeee

DSCN9442

??????????

??????????

??????????

afroxxx

??????????

Thank you www.indonesiaclubbing.com, TalkMen, and IdeBaik for always taking me to the hippest parties in town! Until the next event!

Credits: Most photos were taken by indonesiaclubbing‘s team and the rest without logo are personal collection.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

Blog Stats

  • 4,405,897 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 30,388 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

#Repost @eventnarasi (@get_repost) ・・・ Ngobrol Aja Dulu Talkshow #2 hadir! Talkshow kolaboratif @narasi.tv dengan @tokopedia kali ini ngajakin kamu ikut berbagi semangat dan inspirasi! Kita akan ngobrol soal dunia perfilman Indonesia dan perkembangan industri film, bareng narasumber kece dari ragam latar belakang. Luangkan waktumu pada Kamis 28 Maret 2019 pukul 18.00-20.00 di Tokopedia Tower. Catat waktu dan tempatnya ya! So, sudah siap ngobrol asik dan nambah wawasan kamu bareng mereka? Segera registrasi di https://event.narasi.tv Limited Seat! #Narasitv #komunitasmatakita #tokopedia #NgobrolAjaDulu #MakanyaNgobrol
Tempat favorit untuk ngopi sambil ngemilin Chocolate Croissant-nya (jgn lupa minta diangetin). Seneng karena skrg ada area baru yg dibuat bak outdoor setting tapi dipakein AC (foto ke-3). #teppyscoffeeshoplist #cafeyouneed #cafe #coffeeshopoftheworld #coffeeshopvibes #β˜• #coffeetime
Setiap traveling ke luar negri, gue plg suka eksplorasi kotanya pake transportasi umum (kereta/MRT/BTS/bis) karena byk tempat kece yg bisa dijangkau dari satu titik, malah kadang suka nemu kafe/tempat menarik tersembunyi. Mumpung sistem transportasi di #Jakarta jg semakin membaik, kenapa kita nggak manfaatin semaksimal mungkin? Seneng banget ada akun @darihalte_kehalte yg ngumpulin rekomendasi tempat makan/ngopi/hiburan dari setiap pemberhentian MRT/LRT/KRL/TJ. Tinggal nyambung jalan kaki/ngegojek dari sana. Bisa jd panduan utk temen-temen dari luar kota jg. 😍 #travel #explorejakarta
midsommar 🌞 #travelphotography #travel #streetphotography
Desert River Sea: Portrait of the Kimberley #art #artexhibition #perthisok #perthart #travel
Hai! Buku gue, #SukaSukaTeppy edisi TTD + Tote Bag sudah bisa dibeli di @mizanstore, yah! πŸ€—Link on bio. Harga: IDR 118,650. Keyword kalo masuk mizanstore.com: Bundling Suka-Suka Teppy. Illustrations: @poninipu
%d bloggers like this: