Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Lesehan Mbok Ndoro


??????????

Buat yang kangen makanan Indonesia atau makan ala lesehan, sekarang ada tempat lesehan baru di Jakarta yang bisa kalian coba selain lesehan depan Blok M Square. Nama tempatnya Lesehan Mbok Ndoro yang menjual masakan-masakan Solo. Yang menyenangkan, mereka juga punya pilihan nasi merah buat yang lagi diet atau yang pengen nasi yang lebih sehat, terus mereka juga nyediain jasa delivery tapi sampai saat ini masih terbatas untuk yang tinggal di Sudirman Park aja.

??????????

??????????

Overall makanannya enak-enak dan untuk ukuran Jakarta, murah. Gue pesen segabruk cuma Rp 25,000 aja. Letak tempat ini ada di seberang Sudirman Park dan sebelahan sama Seven Eleven, pokoknya ini jalan yang menuju Tanah Abang dan Pejompongan itu lho. Kalau pengen makan di sini, bukanya dari jam 6 sore… dan layaknya tempat makan masa kini, cencu saja mereka punya akun Twitter yang kalau kalian mention pas makan di situ bisa dapet kerupuk gratis. Mayan buat nambah-nambahin. Jadi silakan difollow: @MbokNdoro dan selamat ngeleseh! 😀

??????????

??????????

??????????

Advertisements

7 comments on “Lesehan Mbok Ndoro

  1. Pypy
    April 4, 2013

    Tengkiuuu infonyaaa.. Tar sabtu cobainn ahhh 😀

    • Teppy
      April 4, 2013

      sama-sama, selamat makan 😀

  2. Manda
    April 4, 2013

    aseeekk bawa nyokap ah kesana, tengkyu postingnyaa 😀

  3. urukyu
    April 5, 2013

    rabu kemarin gw makan disana & enak yah…suka sama oseng mercon nya. sambal bawang nya itu pedes bener…

  4. LadyMongrel
    April 8, 2013

    ish kinclong banget sih kau dik tep..

  5. LadyMongrel
    April 8, 2013

    #salahfokus

  6. desyindira
    April 13, 2013

    deket kosan gue ini, emang enak masakannya 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 4, 2013 by in Food, Lifestyle, Makaaan!, Rekomendasi, Resto, Review and tagged , .

Archives

Blog Stats

  • 2,354,068 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 7,028 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

2017 marks the 9th year of my corporate career pursuit, and the past 2+ years with #aCommerce have got to be the most dynamic phase of my journey so far. With all its upsides and downsides, this one offers another spectrum of challenge and level of speed, to which it makes every break and #travel I took so rewarding. It has been a fun ride.

Here's to leveling up both my personal and professional game 💪(and for aCommerce too!) Earlier today: Made a quick stop before going up to my office floor.

#teppyscoffeeshoplist #bangkok #bkk #Thailand #cafeyouneed #coffeeshopoftheworld #coffeeshopvibes #coffee #coldbrew #roastbkk #coffeeshopcorners #Friday nite #coffee ☕

#teppyscoffeeshoplist #bangkok #bkk #thailand #cafeyouneed #coffeeshopoftheworld #coffeeshopcorners #coffeetime  #koffietijd #coffeeshopvibes finally hitting the end of work week. yayers. #TGIF Warehouse inspection. 🦄
Got to check out our 20,000 sqm mega fulfillment center today. 👯

#Bangkok #bkk #thailand #werk Comms crew dinner 🙌🙌🙌 #aTeam #aCommerce
%d bloggers like this: