Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

The Nyinyirs Black & Gold Christmas Party 2012


28 December 2012, our second Christmas Dinner together as family, this time it got even bigger šŸ™‚

Location: Aston Kuningan Suites

“Sahabat sejati selalu ada di hati.”

-Angka 8, Endank Soekamti

xmas dinner! (8)

xmas dinner! (35)

xmas dinner! (2)

xmas dinner! (36)

xmas dinner! (38)

xmas dinner! (27)

xmas dinner! (28)

xmas dinner! (14)

xmas dinner! (19)

xmas dinner! (20)

xmas dinner! (39)

xmas dinner! (33)

Advertisements

8 comments on “The Nyinyirs Black & Gold Christmas Party 2012

  1. anggrainimiranti
    January 11, 2013

    kak teppy, seru banget ya? selalu suka deh kalo baca cerita dan liat2 foto acaranya The Nyinyirs..sahabat selamanya ya, kak. šŸ˜€

    • Teppy
      January 11, 2013

      awwwwww, terima kasih sayang šŸ˜€ amin semoga kami sama2 terus šŸ™‚ hope you’ll find your second family as well :*

  2. naniet
    January 11, 2013

    Idung gue kece yak kalau dari samping… *salahfokus* *sensi kalau urusan hidung di foto* *colong kamera DSLR punya kelurahan*

  3. icha
    January 11, 2013

    like the saying, “Friends are the family you choose” šŸ™‚

  4. pashatama
    January 11, 2013

    aaaak Tepski! aku ngembeng.
    Those pics speak a lot ya šŸ™‚
    *peluk*

  5. agus
    January 13, 2013

    Ih, Tuhan itu sedemikian baik sama aku … aku dipertemukan oleh kalian.

  6. agus
    January 13, 2013

    maksudnya dengan :))) aku dipertemukan dengan kalian ….

  7. katrin
    January 14, 2013

    Terharu ama kemesraan the nyinyirs…Friends eh family forever ya…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 11, 2013 by in Family, Sweet Things, The Nyinyirs and tagged , , , .

Archives

Blog Stats

  • 2,199,121 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6,700 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

What is #Starbucks Reserve? What's the difference with the regular #Starbucks? I went to check out the #vibe at Plaza Senayan, Plaza Indonesia, and Pakubuwono. Head to my blog (address on bio) to read my "report" šŸ˜„ #blog #blogger #blogging #coffeeshop #coffeetime #coffeecorner #coffeereview #teppyscoffeeshoplist #starbuckscoffee #starbucksindonesia #starbucksid #starbucksreserve Menurut gue utk ukuran sebuah kota, #Adelaide itu biasa aja. Kecil dan sepi, agak kebanting sama #Melbourne, #Sydney, bahkan #Perth (again, in my opinion). TAPIII... Kalo nyetir ke luar kota alias #roadtrip, banyak tempat-tempat seru dg pemandangan cantik yg bisa kita eksplorasi, apalagi kalo suka ngewine šŸ˜ Salah satunya #BarossaValley ini. Barossa Valley adalah daerah penghasil #wine terkenal di #Australia selatan, sekitar 1-1.5 jam dari pusat kota Adelaide. Paling seru sih #lunch sambil nyobain berbagai macam wine dari berbagai #winery di sini, atau sekalian beli bawa pulang, harganya terjangkau (kalo dibandingin Indonesia yaiyalahya šŸ¤£), misalnya ke Seppetsfield atau Pensfold šŸ’ƒ terus sambil road trip berhenti-berhenti buat foto gini šŸ’ƒšŸ’ƒšŸ’ƒ #LiveAwesome #LiveMoreSociety #DBSxKartupos #travel #visitaustralia #southaustralia Heart cracks open... From the upcoming #book: "27 days of heartbreak" by my talented friends:

Stella (@konnyaku) the writer. Marisa (@marzland), the illustrator.

SO PROUD OF YOU, GIRLS ā¤

#the27days 
visit:
www.27daysofheartbreak.com šŸŒŸšŸŒŸšŸŒŸ If you wanna try to #LiveSmart, for example: #traveling near and cheap for a quick #weekend getaway (esp. peeps in Jabodetabek in this case), Curug Barong in #Bogor can be one of the easy choices.

Lokasinya nggak terlalu jauh dari #Jakarta. Tinggal keluar tol Sentul dan mengarah ke Jungleland lalu belok kanan menuju Desa Babakan Madang, terus tinggal #offroad dan #trekking ke sana, deh. (won't take too long). Di jalan menuju ke sana jg banyak curug lainnya yg aksesnya bahkan lebih mudah, tapi gue suka si Curug Barong ini karena agak "pelosok," air super jernih, dan pemandangan ketika trekking baguuus šŸ˜ Belum lg udara segernya. Biaya parkir dan biaya masuk curug jg nggak akan lbh dari 20rb. Kalo laper, ada warung mie instan murah meriah. šŸ’ƒ

TIPS: Kalo weekend lbh baik dtg pagi banget (jam 6an udh di sana) biar gak keburu rame, kalo #weekdays sih bisa siangan dikit. Jgn lupa jg tetep jaga kebersihan, krn kecenderungan turis lokal yg ke sana kdg msh suka buang sampah sembarangan di pinggir sungai šŸ‘Š #LiveKind and take care of our environment šŸ˜„

#LiveMoreSociety #DBSxKartupos #travel #LiveWell #LiveAwesome #waterfall Some jobs. #citylife #jakarta #candid #snappingjakarta #candid #photography #streetphotography My favorite page from @the27days (27 Days of Heartbreak, the #book). I used to read the #blog religiously 5 years ago and I remember this sentence.

That phase when a heartbreak is no longer a fresh wound and you start to forget his/her face... not exactly the feeling, though.

Can't wait for this book to be published (SOON) šŸ˜
Check out their #website: 27daysofheartbreak.com
#the27days
%d bloggers like this: