Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

First Flight of 2013!


So this morning I’ll fly to Medan again after what seems to be forever. Well it’s for work, but I’m pretty sure I’m gonna recall some childhood memories. I used … Continue reading

January 30, 2013 · 2 Comments

The Nyinyirs Kerja Bakti


Good times, bad times, your true loved ones will always be around. Kalau biasanya kami ketawa-ketiwi dan hura-hura di momen bahagia, kali ini waktu salah satu sodari Nyinyirs, Naniet, terkena … Continue reading

January 29, 2013 · 2 Comments

Dibantai Muay Thai!


Tiga minggu belakangan gue lagi getol-getolnya ikutan kelas Muay Thai. Kenapa? Karena aku ingin kurus kembali, mamaaak! Karena lagi nggak pengen ngegym, temen sebelah meja kerja gue nyaranin untuk nyobain … Continue reading

January 23, 2013 · 83 Comments

MOVIE REVIEW SUKA-SUKA: “Les Miserables” (Spoiler)


Karena beberapa waktu lalu gue sempet liat trailer keren dari film ini plus review orang-orang yang kebanyakan suka banget sama filmnya (bahkan ada yang sampai nonton ulang), gue pun memutuskan … Continue reading

January 22, 2013 · 28 Comments

I Love You Too, David!


This is what happens when your beloved friends know you too well. Alkisah gue starstruck abis-abisan sama David Bayu dari NAIF. Kemaren temen gue, Iriel, kebetulan lagi satu set sama … Continue reading

January 15, 2013 · 5 Comments

The Nyinyirs Black & Gold Christmas Party 2012


28 December 2012, our second Christmas Dinner together as family, this time it got even bigger 🙂 Location: Aston Kuningan Suites “Sahabat sejati selalu ada di hati.” -Angka 8, Endank … Continue reading

January 11, 2013 · 8 Comments

Simplifying Things


image taken from here Call me a living cliche, but I think a momentum like New Year is a very good opportunity to start over… if you have something you … Continue reading

January 7, 2013 · 8 Comments

The Perks of Being Sentimental


You know, ANYTHING in this life can influence you, or even change the way you see things right away. Being the touchy feely Stephany that I always am, there were … Continue reading

January 7, 2013 · 5 Comments

Weekend Getaway in Singapore! – Part 2


Melanjutkan postingan yang ini, hari kedua di Singapore gue habiskan dengan santai… abis nggak tau mau ngapain. Kalau ke Gardens by the Bay siang-siang kok nggak lucu juga kayaknya… mana … Continue reading

January 4, 2013 · 13 Comments

Count Your Blessings!


Di tahun 2013 ini gue mau coba sesuatu yang baru! Kemaren dulu sempet liat postingan ini di Path, lalu gue wujud nyatakan, deh 😀 So far masih konsisten, semoga selalu … Continue reading

January 4, 2013 · 20 Comments

Archives

Blog Stats

  • 4,523,891 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 33,070 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter