Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Catatan Akhir Tahun 2012


Bisa dibilang tahun baru 2012 gue nggak dimulai persis bulan Januari. Buat gue tahun baru 2012 kemarin dimulai di akhir September 2011. Di bulan itu gue kembali jadi jomblo setelah … Continue reading

December 31, 2012 · 12 Comments

2012 in review


The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2012 annual report for this blog. Here’s an excerpt: About 55,000 tourists visit Liechtenstein every year. This blog was viewed about 260,000 times … Continue reading

December 31, 2012 · Leave a comment

If You Ask Why


Sam: Why do I and everyone I love pick people who treat us like we’re nothing? Charlie: We accept the love we think we deserve. -The Perks of Being a … Continue reading

December 31, 2012 · 2 Comments

Weekend Getaway in Singapore! – Part 1


Semelekooom! Melanjutkan postingan gue yang ini, berikut adalah lanjutan trip gue setelah bercokol 4 jam saja demi sebuah keinginan remeh, yaitu foto depan Petronas Twin Tower 😆 Setelah naik kereta … Continue reading

December 28, 2012 · 28 Comments

Life these days…


Life these days are thinking about what articles to write impulsively buying concert tickets planning my trips every now and then coffee, lunch, dinner, hanging out with friends (talk about … Continue reading

December 28, 2012 · Leave a comment

MOVIE REVIEW SUKA-SUKA: “5 CM”


Jauh sebelum film ini dibuat, gue udah baca buku berjudul sama karangan Donny Dhirgantoro ini sampe gue lupa cerita persisnya. Gue inget sih ini tentang sekumpulan sahabat yang naik gunung … Continue reading

December 28, 2012 · 19 Comments

Christmas This Year


Christmas this year, is, as expected, empty as usual. When so much has happened to your family for years, you’re just so accustomed to not feel the warmth of the … Continue reading

December 25, 2012 · 24 Comments

4 Hours in Kuala Lumpur


Atas dasar pemikiran iseng “Pengen deh foto di depan Petronas Twin Tower” buat nambah daftar item bucket list yang udah kecoret, beberapa bulan lalu gue iseng browsing tiket (kemudian kebiasaan … Continue reading

December 7, 2012 · 52 Comments

On a Clear Day…


Bali 2011

December 6, 2012 · 5 Comments

Life of Pi


Nggak akan ada review suka-suka yang gue tulis ketika gue bersinggungan sama film yang menurut gue bagus. Dalam kasus ini, menurut gue film yang disutradarai Ang Lee dan diangkat dari … Continue reading

December 3, 2012 · 5 Comments

Archives

Blog Stats

  • 4,501,332 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 33,060 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter