Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

If Only Barney Stinson Were Real…


…and I were Robin Scherbatsky

“I love everything about her and I’m not a guy who says that lightly. I’m the guy who faked his love his entire life. I thought love was just something idiots felt.

But this woman has a hold on my heart that I could not break if I wanted to. And there have been times that I wanted to. It has been overwhelming and humbling and even painful, at times, but I could never stop loving her than I could stop breathing.

I am hopelessly, irretrievably in love with her. More than she knows.”

-Barney Stinson on Robin Scherbatsky (How I Met Your Mother)-

5 comments on “If Only Barney Stinson Were Real…

  1. Piyek
    November 15, 2012

    Teppy, aku kira cuma aku yang ngerasa begitu. Mereka berdua pasangan favoritku.
    Pernah tuh ya, pas Barney putus sama Nora dan Robin juga rencananya mau putus dari Kevin tapi gak jadi. Trus pas ketemuan di bar, mereka berdua liat-liatan dan mukanya Barney tuh sediiiiih banget. Aku juga mau nangis dong. *gampang terbawa suasana*

  2. Diffa Imajid
    November 15, 2012

    memang benar-benar si abang barney ini….

  3. yasiyas
    November 19, 2012

    Kakak Teppy,, tosss duluu donkk samaan kita..
    Salam kenal anyway 😉
    -Tyas

    • Teppy
      November 19, 2012

      toss!

      salam kenal neng Tyas 😀

  4. jessicabernar2
    December 2, 2012

    Reblogged this on The Fan Culture Phenomena and commented:
    I am reblogging this post because it relates to the Barney and Robin fandom! Fans recreate moments of the show in many ways and this is one of them.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on November 15, 2012 by in Quotes, Sweet Things, Teppy's Fave and tagged , , , .

Archives

Blog Stats

  • 4,407,007 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 30,389 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

Not exactly an artsy fartsy person, but I love reading the thought or story behind the work. 😍 #artexhibition #art #artgallery #perthisok #perthart
#Repost @eventnarasi (@get_repost) ・・・ Ngobrol Aja Dulu Talkshow #2 hadir! Talkshow kolaboratif @narasi.tv dengan @tokopedia kali ini ngajakin kamu ikut berbagi semangat dan inspirasi! Kita akan ngobrol soal dunia perfilman Indonesia dan perkembangan industri film, bareng narasumber kece dari ragam latar belakang. Luangkan waktumu pada Kamis 28 Maret 2019 pukul 18.00-20.00 di Tokopedia Tower. Catat waktu dan tempatnya ya! So, sudah siap ngobrol asik dan nambah wawasan kamu bareng mereka? Segera registrasi di https://event.narasi.tv Limited Seat! #Narasitv #komunitasmatakita #tokopedia #NgobrolAjaDulu #MakanyaNgobrol
Tempat favorit untuk ngopi sambil ngemilin Chocolate Croissant-nya (jgn lupa minta diangetin). Seneng karena skrg ada area baru yg dibuat bak outdoor setting tapi dipakein AC (foto ke-3). #teppyscoffeeshoplist #cafeyouneed #cafe #coffeeshopoftheworld #coffeeshopvibes #☕ #coffeetime
Setiap traveling ke luar negri, gue plg suka eksplorasi kotanya pake transportasi umum (kereta/MRT/BTS/bis) karena byk tempat kece yg bisa dijangkau dari satu titik, malah kadang suka nemu kafe/tempat menarik tersembunyi. Mumpung sistem transportasi di #Jakarta jg semakin membaik, kenapa kita nggak manfaatin semaksimal mungkin? Seneng banget ada akun @darihalte_kehalte yg ngumpulin rekomendasi tempat makan/ngopi/hiburan dari setiap pemberhentian MRT/LRT/KRL/TJ. Tinggal nyambung jalan kaki/ngegojek dari sana. Bisa jd panduan utk temen-temen dari luar kota jg. 😍 #travel #explorejakarta
midsommar 🌞 #travelphotography #travel #streetphotography
Desert River Sea: Portrait of the Kimberley #art #artexhibition #perthisok #perthart #travel
%d bloggers like this: