Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

A Package from The Netherlands


Hari ini gue dapet kiriman paket dari Belanda dari mbak Yoyen 😀 Aku senaaang sekali! Yang dikirim adalah sebuah notebook dengan motif bunga-bunga. Selain mengoleksi hal-hal berbau Jerapah, gue juga koleksi notebook, karena gue pake untuk nulisin quotes, itu kenapa gue selalu lemah kalo masuk toko stationery 😆

Motif bunga-bunga yang kalian liat di buku ini sama dengan motif wallpaper salah satu ruangan di Palais Soestdijk di Baarn, Nederland. Palais Soestdijk ini masih dihuni keluarga kerajaan Belanda sampe hari ini 😀

Terima kasih banyak ya mbak Yoyen untuk kirimannyaaa! Semoga kita bisa ketemu tahun depan di Belanda! 😀

Kusjes!

Advertisements

3 comments on “A Package from The Netherlands

  1. Haya Najma
    September 24, 2012

    cantiikkkk

  2. Maria Samuelson
    September 25, 2012

    ehemm..yg disini mupeng berat karena doyan notebook sekaliiiiiii

    • Teppy
      September 27, 2012

      nanti aku bawain dari Belanda yaaa 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 24, 2012 by in Nederland, Package, Sweet Things, Teppy's Fave and tagged .

Archives

Blog Stats

  • 2,197,393 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6,630 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

the regular catch up 😘 #Sunday takeaway from @sana.house. Low fat ice #coffee milk 💃💃💃 #kopisana homey, cozy, good #coffee, yummo brekkie, walking distance from my place 🙌❤ #teppyscoffeeshoplist #coffeetime #coffeeshop #coffeeshopcorners #coffeeshopvibes #coffeeshopoftheworld #cafeyouneed #weekend Kalau pengen cari pengalaman kuliner seru di #Tokyo, makan #yakitori dan ngebir/minum #sake di restoran-restoran mungil di #PissAlley (jg disebut Memory Lane/Omoide Yokocho) di #Shinjuku (ga jauh dari Shinjuku station) bisa jd salah satu pilihan. 
Jadi satu gang panjang ini isinya restoran-restoran mungil semua gitu. Sempit tapi seru, makannya aja dempet-dempetan 🤣 tapi yakitorinya ga ada yg gagaaal, enak-enak banget 😭 Serunya lagi karena kita jadi bisa ngerasain langsung budaya pulang kerja mereka, mayan berasa kayak warga lokal dikit 🙌😜 #japan #LiveAwesome #LiveMoreSociety #DBSxKartupos #travel "I'm holding on... Why is everything so heavy?" What is Linkin Park without your voice? Rest in peace, my teenage idol. 💔 #RIPChester 📷: @linkinpark Highlights from #LINEConcert2017 PressCon last night, introducing #MusikAsikCaraLINE. Follow official acc mereka di #LINE: Line Concert, dan tungguin #LINEConcert di kotamu 😃 Konser pertama akan diadakan 8 Sept nanti di #Surabaya dg line up @isyanasarasvati, @glennfredly309, @tulusm, & @sheilaon7. More artists and cities will be announced soon 👊
PS. Thank you for the super cute merchandises, @line.indo! ❤❤❤ #LINEConcertxSurabaya
%d bloggers like this: