Teppy and Her Other Sides

Eat well, live well, and be merry!

Float’s 8th Anniversary!


Sabtu siang udah reunian sama temen-temen Miss Indonesia ’06, sabtu malemnya gue ngesot ke Kemang. Kembali bersama tukang ojek langganan yang jagoan menelusuri jalan-jalan kecil di Kemang yang suka bikin gue nyasar itu πŸ˜† Kali ini gue kembali mendatangi gig-nya Float lagiii! Pokoknya di mana aja mainnya asal nggak kejauhan pasti eke jabanin, hehe…

Nah, kali ini Float ngerayain ulang tahun mereka yang kedelapan di Reading Room, Kemang. Reading Room itu cafe dua lantai dengan konsep perpustakaan. Jadi pengunjung bisa pesen minuman/makanan sambil bebas baca buku yang disediakan. Bahkan mereka ada screening room juga loh. Menyenangkan, deh, tempatnya, pengen ke situ lagi pas lebih sepi, tapi kenapa jauh sekaliii… Bikin di SCBD, dong! #tetep

Anyway, malem itu Float main dengan formasi awal waktu mereka terbentuk dulu. Reading Room full house deh malem itu. Baik yang duduk ngemper di depan band (baca: gue), yang duduk di sofa, bar, bahkan yang berdiri di pojokan, semua hepi πŸ˜€ Mau lagunya diulang-ulang, kami tetep hepi, malah nagih nyanyinya πŸ˜† Malem itu Float juga mengcover beberapa lagu lain, salah satunya adalah favorit gue “Englishman in New York”

*ngemper*

Selamat ulang tahun, Float! Gue percaya kalian akan tetep konsisten bikin musik keren, and I’ll be more than happy to spread it to the whole world πŸ˜‰

Cheers!

Advertisements

2 comments on “Float’s 8th Anniversary!

  1. Suci
    September 3, 2012

    Adem banget yaa ngedengerin nya 😌 Reading room juga kayaknya enak! TFS πŸ˜‰

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 3, 2012 by in Get Together, Music, Rekomendasi, Review, Teppy's Fave and tagged , , , , .

Archives

Blog Stats

  • 2,354,068 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 7,028 other followers

Follow Teppy and Her Other Sides on WordPress.com

Follow me on Twitter

Instagram

2017 marks the 9th year of my corporate career pursuit, and the past 2+ years with #aCommerce have got to be the most dynamic phase of my journey so far. With all its upsides and downsides, this one offers another spectrum of challenge and level of speed, to which it makes every break and #travel I took so rewarding. It has been a fun ride.

Here's to leveling up both my personal and professional game πŸ’ͺ(and for aCommerce too!) Earlier today: Made a quick stop before going up to my office floor.

#teppyscoffeeshoplist #bangkok #bkk #Thailand #cafeyouneed #coffeeshopoftheworld #coffeeshopvibes #coffee #coldbrew #roastbkk #coffeeshopcorners #Friday nite #coffee β˜•

#teppyscoffeeshoplist #bangkok #bkk #thailand #cafeyouneed #coffeeshopoftheworld #coffeeshopcorners #coffeetime  #koffietijd #coffeeshopvibes finally hitting the end of work week. yayers. #TGIF Warehouse inspection. πŸ¦„
Got to check out our 20,000 sqm mega fulfillment center today. πŸ‘―

#Bangkok #bkk #thailand #werk Comms crew dinner πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ #aTeam #aCommerce
%d bloggers like this: